Orthomoleculair Voedings- en Suppletie Adviseur

Gediplomeerd Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur

OrthomoleculairVoedingsSuppletieAdviseur_640x170

Gezondheid is een groot goed en ons belangrijkste bezit. Om de gezondheid en de lichaamsfuncties in stand te houden en te optimaliseren is goede voeding één van de belangrijkste speerpunten. Als Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur ben ik in staat om u te helpen bij het herstellen van verstoorde evenwichten in de werkingsmechanismen en organen van het lichaam.

Met de opleiding Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur beschik ik over voldoende en professionele kennis om het herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en mensen met veel voorkomende klachten te begeleiden in een traject tot herstel van het evenwicht.
Verreweg de meeste chronische aandoeningen zijn voeding gerelateerd waarbij ik in staat ben om het verband te leggen tussen de klachten en de lichaamssystemen die ontregeld zijn. Ik kan orthomoleculaire adviezen geven om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren om zo bepaalde ziekteprocessen te herstellen en/of te voorkomen. Hierdoor kunnen vrij snel resultaten geboekt worden en kan ik u goede inzichten geven in uw levensstijl en om gezondheidsproblemen te herstellen of verbeteren.

Ik kan u adviezen geven met betrekking tot het behoud van de gezondheid of het verbeteren van chronische aandoeningen van onder meer darmklachten, overgewicht, verhoogd cholesterol, milde hoge bloeddruk, stress en burn-out, voedselintoleranties, detoxificatie, metabool syndroom, hart- en vaatproblemen, huidproblemen, vermoeidheid, overgangs- of menstruatieklachten, vruchtbaarheid- en zwangerschap en voedingsadviezen ter preventie van botontkalking.

Een gezond lichaam en mooie huid van binnenuit

Soms is doorverwijzen naar therapeut of arts noodzakelijk.