Scroll Top
Spelregels

Om jouw bezoek zo prettig mogelijk te maken voor zowel jou zelf als klant als voor mij als schoonheidsspecialiste heeft All About Skin enkele huisregels opgesteld.

Ik behandel niet bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep
  • Besmettelijke huidziekten

Het maken van een afspraak:

Wanneer ik in behandeling ben kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden. Daarom verzoek ik je voor het maken van een afspraak een email te sturen via de contactpagina, een boodschap in te spreken op de voicemail of een whatsapp bericht te sturen.

Wees op tijd:

Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning goed en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen:

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Mocht je dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak:

Je kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer je binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt zal € 35,00 van voor de verloren tijd in rekening worden gebracht.

Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat je direct contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door All About Skin en worden niet verstrekt aan derden.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies