Scroll Top
Peelings

Over peelings

Een peeling is een goede methode om jouw huid te verbeteren. De oneffenheden van jouw huid worden verminderd doordat dode huidcellen worden afgestoten. Een peeling werkt stimulerend op de celvernieuwing en gaat het verouderingsproces tegen. Hoewel je het misschien niet zo snel zou denken werkt een peeling ook erg hydraterend voor jouw huid.

Voor wie is het geschikt?

Een peeling is iedereen geschikt die wil werken aan een fijnere huidstructuur en tegen huidveroudering. All About Skin beschikt over een groot aantal verschillende peelings waardoor er voor elk huidtype een geschikte peeling is, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Peelings worden ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Afhankelijk van het type peeling wordt er een vloeistof aangebracht op de huid welke bestaat uit fruitzuren en/of retinol. Elk zuur heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en zal ook een andere na-behandeling nodig hebben. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende of juist een bindweesfelmassage en een herstellend masker.

Na de behandeling dien je 2 weken voorzichtig te zijn met zonlicht en je huid te beschermen met minimaal SPF30.

Het resultaat!

Een gladdere, egalere en goed gehydrateerde huid met een fijnere structuur. Na een aantal behandelingen zal de huid er jeugdiger uit gaan zien.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies