Scroll Top
Acne of onzuivere huid

Puistjes, bultjes of vervelende ontstekingen op jouw huid?

Acne kennen we in veel verschillende varianten van kleine bultjes of zwarte mee-eters op de huid tot grote ernstige ontstekingen. Hoewel het verleidelijk is om zelf aan de slag te gaan met sterke producten of je puistjes uitknijpen, doe dit niet en laat je goed adviseren welke behandeling en producten nu echt jouw huidprobleem gaan verhelpen. Want je maakt het vaak van kwaad tot erger en littekens zijn zo ontstaan.

De oorzaak is vaak genetisch bepaald, hormonaal of voeding gerelateerd. Acne komt niet alleen voor bij pubers maar ook op volwassen leeftijd kan het een groot probleem zijn. Oorzaak en leeftijd vergt een andere aanpak.

Er zijn diverse factoren die acne of een onzuivere huid kunnen verergeren zoals zuivel, veel suikers, stress en de verkeerde cosmetica. Vaak helpen agressieve producten eventjes en verdwijnen de puistjes, echter door hun sterk ontvettende werking zorgen ze voor een uitdrogend effect op de huid. De huid gaat dan uit zelfbescherming meer talg aanmaken en je bent weer terug bij af.

Samen kunnen wij jouw acne aanpakken door inzet van de juiste behandelingen, producten en voedingsadviezen. Zo streven we naar een mooie egale huid!

Door All About Skin aanbevolen behandelingen:

Bij littekens:

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies