Scroll Top
Microneedling

Over Microneedling

Microneedling is een veilige behandelingsprocedure waarbij met een speciale roller en/of pen de huid op een uiterst gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. All About Skin maakt gebruik van het Disk-Needling systeem en Dermafix van Genosys, ’s werelds beste en betrouwbare needle-apparatuur.

Microneedling wordt ingezet om structurele huidverbetering en huidverjonging te bewerkstelligen. Er wordt gebruik gemaakt van een roller met zeer fijne naaldjes welke de huid gecontroleerd perforeren zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine en stabiliseert de melanine productie. Tevens ontstaat er een verhoogde productpenetratie doordat de naaldjes microkanaaltjes in de huid maken. De actieve werkstoffen worden dus (tot 200 x!) beter opgenomen en kunnen nog beter resultaat geven.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die intensief wil werken aan huidverbetering of huidverjonging.

Microneedling wordt ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een speciale reiniging wordt een CO2 masker opgebracht dat de doorbloeding verbetert en het zuurstofgehalte in de cellen verhoogt. Dit is de perfecte voorbereiding op het needlen.

Vervolgens gaan we microneedling uitvoeren op jouw huid waarbij we gebruik maken van steriel verpakte, actieve serumcocktails afgestemd op de huidbehoefte.

Ter afsluiting wordt er een Gel Peptide Masker aangebracht dat zorgt voor kalmering, vermindering roodheid en herstel van de huid.

Microneedling kan als eenmalige boost worden ingezet echter behalen we de mooiste resultaten met een kuur van 4-6 behandelingen. De kuren worden thuis ondersteund door de aanbevolen producten en voedingssuppletie. De behandeling vergt behoorlijk veel energie van jouw huid en lichaam en herstel middels bouwstoffen is hierbij essentieel.

De eerste uren na de behandeling kan de huid wat roder zijn en warm aanvoelen. De huid kan enige dagen licht gaan schilferen maar daarna komt een superzachte en verfijnde huid tevoorschijn. Voor maximaal resultaat worden meerdere behandelingen aanbevolen en het is bij microneedling belangrijk dat je denkt in tijd. Het effect gaat nog maanden door in jouw huid waardoor het mooiste resultaat zich pas na enige tijd laat zien.

Het resultaat!

Een mooie, fijne en stevigere huid met zichtbaar vermindering van rimpels.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies