Scroll Top
Cell Fusion C Expert Treatments

Over Cell Fusion C Expert Treatments

Cell Fusion C Expert is ontwikkeld door dermatologen om huidproblemen bij de bron aan te pakken. De producten zijn zo samengesteld zoals de huidstructuur is opgebouwd. Het versterkt de huid van binnenuit, verbetert de celdeling en helpt de huidbarrière te versterken. Jouw eerste hulp bij huidproblemen!

Voor wie is het geschikt?

Cell Fusion C Expert behandelingen worden ingezet bij een huid uit balans of welke beschadigd is. Cell Fusion C Expert herstelt de celmembraan en versterkt het natuurlijke immuunsysteem van de huid waardoor jouw huid een mooiere uitstraling krijgt en huidproblemen verminderen. Maar ook voor wie anti-aging wil werken op een zachte en natuurlijke manier.

Cell Fusion C Expert Treatments worden ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een zachte reiniging en enzymatische peeling wordt eventueel gekozen voor de Tox Peel wanneer we intensiever willen werken aan jouw huid. Vervolgens krijg je een ontspannende massage en wordt de behandeling afgesloten met een intensief hydraterend en voedend vliesmasker welke de huidbarrière zal herstellen en de huid weer zachter en egaler maakt.

Het resultaat!

Een rustige, egalere en zachte huid welke weer in balans is en zeer prettig aanvoelt zonder gevoeligheden of vlekkerige teint.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies