Scroll Top
Cell Fusion C Expert

Cell Fusion C Expert is ontwikkeld door dermatologen om huidproblemen bij de bron aan te pakken. De producten zijn zo samengesteld zoals de huidstructuur is opgebouwd. Het versterkt de huid van binnenuit, verbetert de celdeling en helpt de huidbarrière te versterken.

Cell Fusion C Expert producten worden ingezet bij een huid uit balans of beschadigd is.

Door de unieke samenstelling gaan de producten van Cell Fusion C Expert verder dan gebruikelijke cosmetica. Huid-indentieke ingrediënten gecombineerd met zeer hoog geconcentreerde werkzame stoffen werken diep in jouw huid. Deze producten geven een snel resultaat als jouw huid beschadigd of uit balans is. Dankzij de zeer fijne, maar veilige nanostructuur van de ingrediënten en de hoge concentraties werkt Cell Fusion C Expert zeer effectief. Cell Fusion C Expert is in staat de barrièrefunctie van de huid te herstellen, ook als deze ernstig verstoord is. Het herstelt de celmembraan en versterkt het natuurlijke immuunsysteem van de huid. Dit geeft ongekende resultaten.

Alle producten van Cell Fusion C Expert zijn vrij van schadelijke emulgatoren, minerale olie, schadelijke geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Voor wie is Cell Fusion C Expert geschikt?

Voor wie last heeft van een gevoelige en vlekkerige huid en op zoek is naar dé oplossing hiervoor!

Cell Fusion C Expert indicaties

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies