Scroll Top
Couperose, bloedblaasjes en steelwratjes

Ontsierende oneffenheden op jouw huid

Couperose zijn kleine haarvaatjes welke vaak op de wangen en neus te zien zijn. Als je van dichtbij kijkt zie je een netwerkje van deze haarvaatjes. De vaatwandjes hebben hun elasticiteit verloren waardoor het bloed niet meer goed doorstroomt en dus roodheid veroorzaakt.

Vaak is dit erfelijk bepaald en hebben mensen met een lichte huidskleur en een wat dunnere huid er vaker last van. Direct verwijderen kan met T-Away, vervolgens kunnen we de huid sterker maken en zorgen dat het niet snel meer terugkomt.

Bloedblaasjes zijn kleine rode blaasjes welke voornamelijk voorkomen op het decolleté, gelaat, buik, rug, maar ook op benen en armen. Ze zijn geheel onschuldig, echter vinden velen ze cosmetisch storend. De oorzaak van bloedblaasjes is niet bekend, ze komen wel vaker voor boven de leeftijd van 30 jaar.

Steelwratjes, ook wel fibromen genoemd, zijn volkomen onschuldig en komen zeer vaak voor met name in de hals, de romp, de oksels en bij vrouwen ook onder de borsten. Het zijn kleine huidkleurige of licht gekleurde wratjes, soms plat en soms op een steeltje, en kunnen als storend worden ervaren.

Door All About Skin aanbevolen behandelingen:

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies