Scroll Top
Bindweefselmassage 3D

Over Bindweefselmassage

Bij All About Skin onderga jij niet zomaar een bindweefselmassage maar een complete Transformage 3D massage voor het verstevigen en verjongen van jouw huid! Transformage® is een samenspel van manuele lymfedrainage , bindweefselmassage d.m.v. cupping en deep tissue massage.

Deze unieke massage werkt op de lymfebanen, het bindweefsel en aanhechtingen en de onderliggende gezichtsspieren.

Door afvoer van afvalstoffen ontstaat een betere stofwisseling, door verbeterde doorbloeding wordt meer zuurstof en bouwstoffen getransporteerd naar de cellen en verslapt en oud bindweefsel maakt plaats voor nieuw bindweefsel en sterkere aanhechtingen. Gezichtsspieren worden sterker en hydratatie verbetert wat direct voor meer volume in de huid zorgt. En last but not least; extra collageen- en elastine productie.

Voor wie is het geschikt?

Voor wie last heeft van een verslapte huid of rimpelvorming maar zeker ook voor de jongere huidtypen om deze zo lang mogelijk mooi en stevig te houden.

Transformage® wordt ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een goede reiniging en eventueel een peeling naar huidbehoefte starten we de Transformage® massage. Deze massage zelf bestaat uit 3 onderdelen en duurt ca 35 a 40 minuten. De behandeling wordt afgesloten met een masker passend bij de huidbehoefte en zetten we bij voorkeur de Collageen Lichttherapie in voor nog meer stimulering van collageen- en elastine en herstel van de huid.

Transformage®  is mooi als eenmalige boost maar de mooiste resultaten worden behaald na een kuur van 4-6 behandelingen. Gebruik van voedingssuppletie wordt aanbevolen wanneer jij een kuur volgt. De behandeling vergt behoorlijk veel energie van jouw huid en lichaam en herstel middels bouwstoffen is hierbij essentieel.

Het resultaat!

Een mooie vollere huid met strakkere contouren en een gezonde doorbloeding.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies