Scroll Top
Jouw eerste afspraak

Voor we met de behandelingen starten is het prettig eerst kennis met elkaar te maken, zodat ik weet wat jouw wensen zijn en jij weet wie ik ben en hoe mijn werkwijze is.

Ik kan jou alleen het beste advies geven als we eerst samen een aantal belangrijke zaken bespreken zoals jouw wensen, jouw lifestyle, jouw huidig huidverzorgingsritueel en daarnaast een gedegen huidanalyse uitvoeren. Zo kunnen we zien hoe jouw huid er werkelijk voor staat. Je mag al wel even plaatsnemen in de behandelstoel zodat ik jou de producten kan laten voelen op jouw huid en heb je al een fijn huidverzorgings-moment kunnen ervaren.

Op basis van dit gesprek en analyse krijg je inzicht in de actuele conditie van jouw huid, de meest effectieve behandelingen en de juiste producten om jouw gewenste resultaat te behalen.

De intake is kosteloos en vrijblijvend.

Een behandeling van Neralda geeft me altijd een dubbel fijn gevoel. Niet alleen zorgt zij voor een stralende heerlijk aanvoelende huid, maar vooral ook haar warmte en oprechte belangstelling in de persoon geven me vertrouwen en maken van elke behandeling een feestje!

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies