Scroll Top
PRX-T33

PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie is een skin boost zonder gebruik van naalden met een direct zichtbaar resultaat. De huid is gladder, voller en steviger zonder dat deze beschadigd raakt. 

Het is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skinboosters. De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

PRX-t33 revitaliseert en hydrateert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe lifting en verheldering. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Voor de verouderde en wat verslapte huid word het optimale effect bereikt na een kuur van 4-6 behandelingen.

Na elke behandeling verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Hoe werkt het?

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met waterstofperoxide en koijnezuur op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA, koijnezuur en waterstofperoxide passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die intensief wil werken aan huidverbetering, huidversteviging en verfijning van de huidstructuur of in een korte behandeltijd maximaal effect wil bereiken.

PRX-T33 word ingezet bij:

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies