Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Klantervaringen

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 32 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Investering in je huid

Rated 5,0 out of 5
18 juli 2023

Tegenwoordig zie je het steeds meer… jonge meiden aan de Botox om zo strak en stralend mogelijk over straat te kunnen. Maar waarom voor zoon tijdelijke oplossing kiezen als je ook bewust kunt investeren in je huid!? Ik kom sinds mijn 23 jaar al bij Neralda en ben altijd bewust bezig geweest met mijn huid. Sinds kort zijn we begonnen met bindweefsel massage. Ik krijg van mensen in mijn omgeving opmerkingen dat ik er zo stralend en strak uitzie en dat alles door goede producten en bijpassende behandelingen. Neralda weet wat ze doet en dat zie je aan mijn huid!

Roos

Neralda is voor mij de enige, echte skinmaster

Rated 5,0 out of 5
17 maart 2023

12,5 jaar geleden nam ik voor de eerste keer plaats in de stoel bij Neralda om vervolgens iedere maand opnieuw mijn opwachting te maken. Al die tijd!

Neralda is voor mij dan ook mijn enige, echte skinmaster.

Ze is een super professionele huidverbeteringsspecialist die mijn verwaarloosde, vermoeide, droge en vale huid van destijds naar een optimale conditie heeft gebracht. Dit alles met een op maat gemaakt plan van aanpak zodat we samen mijn huid, zowel van binnenuit (voeding en supplementen) als aan de buitenkant, stap voor stap drastisch hebben weten te verbeteren en zelfs – jawel, ik zeg het toch – bevroren in de tijd.

En wie wil dat nu niet!

Anja

De beste make-up

Rated 5,0 out of 5
16 mei 2022

Ik gebruik de minerale make-up die Neralda verkoopt op mijn gezicht. Dit is tot nu toe de meest natuurlijke makeup die ik ooit op mijn gezicht heb gehad waardoor ik de toon van mijn eigen huid er nog doorheen kan zien. Dit vind ik moeilijk te vinden in andere poeders en foundations dus ik ben blij dat ik er een heb gevonden die er goed uitziet EN geen negatief effect heeft op mijn huid.

Noelle Meesters

Heel blij met Neralda!

Rated 5,0 out of 5
28 maart 2022

Enkele maanden geleden kwam ik met een spontaan huidprobleem bij Neralda terecht. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Na de eerste behandeling merkte ik direct al resultaat. De producten van Murad zijn echt super, maar Neralda kijkt verder dan alleen een verzorgingsproduct. Ze geeft ook advies op het gebied van voeding om te zorgen dat je huid z.s.m. weer in balans komt. Je merkt dat ze veel verstand van zaken heeft en je voelt haar passie voor het vak. Daarnaast is Neralda ook gewoon een super leuk mens om bij in de stoel te liggen. Kortom, ik ben heel blij met Neralda!

Esmee Kapaan

Heel professioneel

Rated 5,0 out of 5
27 mei 2021

Neralda kijkt elke keer weer wat mijn huid nodig heeft. Elke behandeling is een verwen momentje met een stralend resultaat.

Angelique

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies