19th Ave New York, NY 95822, USA

Klantervaringen

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

De beste make-up

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

Ik gebruik de minerale make-up die Neralda verkoopt op mijn gezicht. Dit is tot nu toe de meest natuurlijke makeup die ik ooit op mijn gezicht heb gehad waardoor ik de toon van mijn eigen huid er nog doorheen kan zien. Dit vind ik moeilijk te vinden in andere poeders en foundations dus ik ben blij dat ik er een heb gevonden die er goed uitziet EN geen negatief effect heeft op mijn huid.

Noelle Meesters

Heel blij met Neralda!

Rated 5 out of 5
28 maart 2022

Enkele maanden geleden kwam ik met een spontaan huidprobleem bij Neralda terecht. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Na de eerste behandeling merkte ik direct al resultaat. De producten van Murad zijn echt super, maar Neralda kijkt verder dan alleen een verzorgingsproduct. Ze geeft ook advies op het gebied van voeding om te zorgen dat je huid z.s.m. weer in balans komt. Je merkt dat ze veel verstand van zaken heeft en je voelt haar passie voor het vak. Daarnaast is Neralda ook gewoon een super leuk mens om bij in de stoel te liggen. Kortom, ik ben heel blij met Neralda!

Esmee Kapaan

Heel professioneel

Rated 5 out of 5
27 mei 2021

Neralda kijkt elke keer weer wat mijn huid nodig heeft. Elke behandeling is een verwen momentje met een stralend resultaat.

Angelique

Verwenmomentje

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Al vele jaren lig ik graag bij Neralda in haar stoel. Na elke behandeling weer volledig verzorgd de deur uit. Nieuwe ontwikkelingen / methodes,, professioneel ….Neralda verstaat haar vak. Voor elke behandeling in goed overleg wat er beste voor mijn huid is, alles bij elkaar een verwenmomentje!

Bianca Hendrikx

What else...

Rated 5 out of 5
20 september 2020

Neralda denkt echt op alle fronten met je mee. De behandelingen maar ook op het gebied van de adviezen op gebied van aanvullende supplementen welke je huid nog meer laten stralen zijn bij haar in perfecte handen! Deze combinatie zorgt voor een prachtige huid. Dank je wel Neralda.

Carien

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies