Klantervaringen

Verwennerij met een super resultaat !

★★★★★
5 5 1
Professional in haar vak! Samen in overleg, heerlijke behandelingen met een mooi resultaat. Altijd een verwenmoment.

Heerlijk ontspannen!

★★★★★
5 5 1
Neralda zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer! Daarnaast is zij zeer deskundig en geeft doelgerichte adviezen. De behandelingen zijn uitmuntend en de resultaten erg mooi. De titel Skinmaster draagt ze met verve!

Verbluffend resultaat!

★★★★★
5 5 1
Inmiddels kom ik nu ongeveer een jaar bij Neralda van all about skin. Voor dat ik bij all about skin in behandeling kwam had ik erg veel klachten over mijn huid. Mijn huid was extreem droog, gevoelig en reageerde fel op weer wisselingen. Sinds ik murad gebruik is dit echt heel erg verbeterd! Volgens mij is er geen een huid waar Neralda geen raad mee weet. Ik zou all about skin aan iedereen die voor zijn huid goed wil zijn aanraden!

Tevreden!

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn wensen met All About Skin besproken en haar werkwijze sprak me aan. De behandeling heb ik als zorgvuldig en deskundig ervaren in een prettige sfeer. Ik ben sinds een paar weken ook de aanbevolen producten gaan gebruiken en heb er vertrouwen in dat mijn wensen zullen verbeteren

Super!

★★★★★
5 5 1
Ik ben de 30 net gepasseerd en heb geen extreme probleemhuid. Dit wil ik graag zo houden. De behandelingen van Neralda zijn verzorgend, op maat en effectief. De producten van Dr. Murad zijn een perfecte aanvulling op de behandelingen van Neralda. Ik ben zeer tevreden en zou het een ieder aanbevelen.

top

★★★★★
5 5 1
Ik kom nu denk ik zo'n 5 jaar bij all about skin en dat bevalt me prima. Er viel een hele mooie flyer bij mij in de brievenbus en ik dacht ik maak een afspraak om nu maar eens van mijn onzuivere huid af te komen. ( jeugdpuistjes op je veertigste... Het moest maar eens afgelopen zijn) Ondertussen is dat volledig onder controle en ben ik uiteraard aangebroken bij het stukje anti-aging mmmmh ook dat komt ineens op je pad of liever gezegd zie je ineens in de spiegel. Daarvoor ga ik dus nu ook gewoon netjes regelmatig naar all about skin! Ik vertrouw geheel op het advies van Neralda en dat komt omdat ik weet dat ze weet waar ze het over heeft. Dus al die peelings, producten, voedingssupplementen hebben echt nut en ik heb er alle vertrouwen in dat dit zo blijft en zolang ik dat denk blijf ik gezellig regelmatig in de mooie salon komen.

acnevrij!

★★★★★
5 5 1
Door het juiste advies over voeding en verzorging van mijn gezicht in combinatie met de juiste behandelingen nu acnevrij! Bedankt!

Middagje uit

★★★★★
5 5 1
Bij Neralda is het iedere keer een feest welke behandeling ook Ze denkt met je mee over de behandeling en de producten wat het beste bij je past alles gaat in goed en duidelijk overleg Ik ga er altijd met plezier naar toe en kom er geweldig mooi van terug een aanrader

Vertrouwd en goed advies

★★★★★
5 5 1
Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij Neralda. Mijn huid is nogal gevoelig gaat gepaard met rosacea en couperose. Ze heeft mij aangeraden om mijn voeding aan te passen. Mijn huid veranderde inderdaad en het was minder rood. Ik heb vorig jaar door middel van T away couperose weg laten halen. De behandeling is zo goed gegaan dat ik dit jaar weer wat weg heb laten halen. Ook hier ben ik erg blij mee. Ik ga zeker door met de adviezen die ik gekregen heb! Bedankt Neralda.

Ontspannen

★★★★★
5 5 1
Een uurtje bij Neralda is totale ontspanning. Ja zelfs ik de laatste keer. Kennis, kunde, deskundig, persoonlijke zorgzaamheid en aandacht zijn kenmerken waarmee de behandeling zichtbaar positief resultaat geeft.

Altijd een 'mooie' ervaring

★★★★★
5 5 1
Neralda maakt niet alleen het verschil omdat ze haar vak verstaat, ze is ook eerlijk en oprecht in de begeleiding en de adviezen. De behandelingen zijn ontspannend, vrijwel pijnloos en hebben een blijvend positief effect op je huid. Neralda gaat met jou voor de lange termijn relatie en dat is prettig.

Aandacht, deskundigheid en gezelligheid

★★★★★
5 5 1
Neralda is een deskundige in haar vak. Ze doet er alles aan om ook verder te ontwikkelen en mooie nieuwe producten en behandelingen te zoeken die goed werken. Daarnaast is het altijd gezellig, wordt de tijd voor je genomen en de producten en behandelingen op maat hebben een geweldig resultaat! Super!

Wat een verschil!

★★★★★
5 5 1
Sinds ruim 4 jaar kom ik nu bij All About Skin, en wát een verschil. Niet alleen ik zie dat mijn huid veel rustiger is en er mooi en verzorgd uitziet, ook anderen merken het op. Neralda is deskundig en professioneel. Ze bekijkt bij iedere afspraak goed wat mijn huid nodig heeft en past hier de behandeling op aan. Daarnaast geeft ze goede adviezen over producten die ik kan gebruiken en voeding die van invloed is op de huid. Dit in combinatie met een gezellige, ontspannen sfeer maakt dat ik iedere keer met veel plezier en vertrouwen naar All About Skin ga.

Ow, zie ik er zo uit 😉

★★★★★
5 5 1
Voordat ik bij Neralda kwam had ik altijd wel last van onzuiverheden in mijn gezicht. Nu enkel nog na het eten van iets teveel chocola 😉 Ik voel me erg op mijn gemak bij haar en vertrouw volledig op haar expertise! Dank je wel Neralda 🙂

Ogen als een valk

★★★★★
5 5 1
Neralda ziet alles: zelfs een pukkeltje of een mee-eter of een vlekje, dat er de vorige keer niet zag. Knap hoor! Je voelt je echt op je gemak bij haar en je kunt op haar grote ervaring en kunde vertrouwen.

Deskundige, eerlijk en onderscheidend

★★★★★
5 5 1
Ik kom al vanaf het begin bij Neralda en heb er geen moment aan gedacht om naar iemand anders te gaan. Neralda is deskundig en onderscheidend ten op zichte van andere schoonheidsspecialiste. Ze volgt regelmatig trainingen en is up to date over de laatste technieken en behandelingen. Ook de producten zijn erg fijn. In vergelijking met andere schoonheidsspecialistes zijn de behandelingen wat duurder, maar het verschil merk je direct. Er wordt niet letterlijk op de klok gekeken. Je krijgt goed advies en een kopje thee of glaasje water na de behandeling staat ook altijd klaar. En nog een klein detail, het is een kleinschalige, salon, je weet dat je altijd Neralda hebt. Ik raad All about skin echt aan!

altijd goede tips en adviezen

★★★★★
5 5 1
Sinds ik All about skin en Neralda heb leren kennen is mijn huid enorm verbeterd. En dat niet alleen, Neralda heeft me ook geweldig advies gegeven en doorverwezen om een aantal problemen met mijn wisselende bloedwaardes aan te pakken. Ik ben helemaal dol op Neralda en haar waardevolle adviezen!

Fantastische verwennerij

★★★★★
5 5 1
Ik heb een 3 weekse peelinkuur bij Neralda gedaan in een woord Gewelidig resultaat een oppepper waar ik helemaal mooi, stralend de winter mee in kan dank je wel Neralda Carina

Een rust momentje.

★★★★★
5 5 1
Ik kom bij Nerada sinds ze met haar salon begon. Het is iedere keer weer genieten en heerlijk ontspannen. Nerala ik hoop nog lang bij je tekomen voor mijn rust momentje.

Professionle behandelingen

★★★★★
5 5 1
Elke twee maanden bezoek ik met plezier All About Skin. Dit doe ik vooral om twee redenen: mijn huid verzorgen en lekker relaxen tijdens de behandeling. Ik ervaar All About Skin als een professioneel schoonheidssalon waar per bezoek wordt beoordeeld welke behandeling het beste bij je past. Ik heb ondertussen al enkele behandelingen gehad met de producten van Dr .Murad. Om mijn huid tussen de behandelingen door te verzorgen gebruik ik ook ‘s ochtends en ’s avonds de producten van Dr. Murad. Het drie-stappensysteem spreekt mij als concept erg aan. Het is duidelijk welke producten in welke volgorde aangebracht moeten worden, en de structuur van de producten voelt ook lekker aan. Al bij al een aanrader om eens een bezoek te brengen aan All About Skin.

Fantastische huidverzorging

★★★★★
5 5 1
Ik kom nu alweer een paar jaar bij Neralda. De producten van murad zijn mijn favoriet! Ik ben veel buiten en door de juiste adviezen en om de 5/6 weken een mooie vitamine C behandeling blijft mijn huid verzorgd, fijne poriën en stralend! Altijd geeft Neralda advies over de behandeling doe dan op dat moment het beste past! Kortom, dikke vijf sterren, dik verdiend!

Super

★★★★★
5 5 1
Erg vakkundig en luisterde goed naar de wensen van de klant. Heerlijke producten en een goudeerlijk advies. Pure verwennerij en kwaliteit.

Professional, persoonlijk, geweldig!

★★★★★
5 5 1
Na enkele jaren tobben met mijn huid, heeft Neralda mijn problemen helemaal op de rit gekregen, waarvoor ik haar nog iedere dag enorm dankbaar ben! Zij heeft echt zoveel kennis van haar vak en door haar persoonlijke aanpak is het iedere keer weer een heerlijk moment om bij haar in de stoel te liggen! Echt een momentje voor jezelf!