Scroll Top

Klantervaringen

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geweldig!

Rated 5,0 out of 5
7 mei 2024

Wat een super behandelingen en goede producten heeft Neralda in haar mooie salon.

Afgelopen zomer voor het eerst geweest. Echt geweldig, ze neemt alle tijd voor je en luister goed naar wat je wensen zijn.

Een kuur PRX ondergaan met super mooi resultaat. Ben er heel blij mee!

Voor mij de 1e behandeling van mijn leven, die doet wat er ook beloofd is. En ik heb er al heel wat gehad😄

Nu bezig met de Fourtec, wederom een fijne en relaxte behandeling. Ik zie met alle vertrouwen uit naar het eindresultaat.

Marjon

Vakkundige verwennerij

Rated 5,0 out of 5
23 december 2023

Neralda weet wat je huid nodig heeft en past jouw persoonlijke plan daarop aan; van innovatieve behandelingen tot de fijnste producten, van voeding tot aan effectieve supplementen.

Bij Neralda in de stoel is het altijd een feestje; een ontspannen verwenmoment voor je huid, met persoonlijke aandacht. Volledig op mijn gemak altijd. Super fijn!

Hanneke

Investering in je huid

Rated 5,0 out of 5
18 juli 2023

Tegenwoordig zie je het steeds meer… jonge meiden aan de Botox om zo strak en stralend mogelijk over straat te kunnen. Maar waarom voor zoon tijdelijke oplossing kiezen als je ook bewust kunt investeren in je huid!? Ik kom sinds mijn 23 jaar al bij Neralda en ben altijd bewust bezig geweest met mijn huid. Sinds kort zijn we begonnen met bindweefsel massage. Ik krijg van mensen in mijn omgeving opmerkingen dat ik er zo stralend en strak uitzie en dat alles door goede producten en bijpassende behandelingen. Neralda weet wat ze doet en dat zie je aan mijn huid!

Roos

Neralda is voor mij de enige, echte skinmaster

Rated 5,0 out of 5
17 maart 2023

12,5 jaar geleden nam ik voor de eerste keer plaats in de stoel bij Neralda om vervolgens iedere maand opnieuw mijn opwachting te maken. Al die tijd!

Neralda is voor mij dan ook mijn enige, echte skinmaster.

Ze is een super professionele huidverbeteringsspecialist die mijn verwaarloosde, vermoeide, droge en vale huid van destijds naar een optimale conditie heeft gebracht. Dit alles met een op maat gemaakt plan van aanpak zodat we samen mijn huid, zowel van binnenuit (voeding en supplementen) als aan de buitenkant, stap voor stap drastisch hebben weten te verbeteren en zelfs – jawel, ik zeg het toch – bevroren in de tijd.

En wie wil dat nu niet!

Anja

De beste make-up

Rated 5,0 out of 5
16 mei 2022

Ik gebruik de minerale make-up die Neralda verkoopt op mijn gezicht. Dit is tot nu toe de meest natuurlijke makeup die ik ooit op mijn gezicht heb gehad waardoor ik de toon van mijn eigen huid er nog doorheen kan zien. Dit vind ik moeilijk te vinden in andere poeders en foundations dus ik ben blij dat ik er een heb gevonden die er goed uitziet EN geen negatief effect heeft op mijn huid.

Noelle Meesters

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies