19th Ave New York, NY 95822, USA

Deel je ervaring over All About Skin

De beste make-up

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

Ik gebruik de minerale make-up die Neralda verkoopt op mijn gezicht. Dit is tot nu toe de meest natuurlijke makeup die ik ooit op mijn gezicht heb gehad waardoor ik de toon van mijn eigen huid er nog doorheen kan zien. Dit vind ik moeilijk te vinden in andere poeders en foundations dus ik ben blij dat ik er een heb gevonden die er goed uitziet EN geen negatief effect heeft op mijn huid.

Noelle Meesters

Heel blij met Neralda!

Rated 5 out of 5
28 maart 2022

Enkele maanden geleden kwam ik met een spontaan huidprobleem bij Neralda terecht. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Na de eerste behandeling merkte ik direct al resultaat. De producten van Murad zijn echt super, maar Neralda kijkt verder dan alleen een verzorgingsproduct. Ze geeft ook advies op het gebied van voeding om te zorgen dat je huid z.s.m. weer in balans komt. Je merkt dat ze veel verstand van zaken heeft en je voelt haar passie voor het vak. Daarnaast is Neralda ook gewoon een super leuk mens om bij in de stoel te liggen. Kortom, ik ben heel blij met Neralda!

Esmee Kapaan

Heel professioneel

Rated 5 out of 5
27 mei 2021

Neralda kijkt elke keer weer wat mijn huid nodig heeft. Elke behandeling is een verwen momentje met een stralend resultaat.

Angelique

Review & Ontvang 10% korting op je volgende bezoek!

Deel je mening over All About Skin en ontvang een voucher die 10% korting geeft op je volgende behandeling!

Hoe ga je te werk?

Heel simpel. Vul het review formulier in en klik op verzenden.
Let op: Alle velden zijn verplicht en dien je in te vullen anders wordt het formulier niet verzonden!

Na het ingeven van je review word je inzending bekeken voor publicatie. Na een positieve beoordeling ontvang je een email met een voucher die recht geeft op 10% korting.

Na ontvangst van de kortingscode in je mailbox kun je deze gebruiken bij de eerstvolgende gezichtsbehandeling! Je mag de voucher uitprinten of aan mij laten zien op je smartphone.

Voorwaarden

  • Je inzending voldoet aan de review richtlijnen.
  • Je kunt alleen een review plaatsen als je zelf een behandeling heeft ondergaan
  • Je kunt de voucher niet omwisselen voor geld
  • De voucher geldt niet i.c.m. andere kortingsacties op gezichtsbehandelingen
  • De voucher kan maar één maal gebruikt worden
  • De voucher is persoonsgebonden en daardoor niet overdraagbaar

Let op: heb je alle velden ingevuld en het aantal sterren gegeven? Klik dan pas op verzenden!

Heb je vragen over een behandeling en/of producten, neem dan contact met mij op of stuur een Whatsapp bericht.

Ideeën, vragen of opmerkingen?

Heb je ideeën, vragen of opmerkingen over het plaatsen van een review? Laat het mij weten via het contact formulier of via info@allaboutskin.nl. Een berichtje via Whatsapp kan ook. Alvast bedankt voor je feedback!

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies