Scroll Top
LA COLLINE

Zeer effectieve en exclusieve cellulaire huidverzorging van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit. Krachtige en resultaat gerichte behandelingen en producten van topniveau!

Het La Colline Cellular Research Laboratoria, in de Zwitserse Rivièra, wordt beschouwd als het middelpunt van de biotechnologische industrie en heeft een actieve bijdrage geleverd aan het toonaangevende onderzoek naar een wereldberoemde Zwitserse specialiteit: Cellulaire therapie.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd.

Het door de laboratoria speciaal ontwikkelde CMAge-Complex vult de energie en de zuurstofreserves van de cellen aan zodat de vitale functies worden geoptimaliseerd. Door deze nieuwe energie herstelt de huid haar gezonde zuurstof gebruik. De stofwisseling van de cellen wordt gereactiveerd, cellen worden als het ware gereset en het geeft de huid een boost van stralende frisheid.

Het succes van La Colline reikt tot ver over de Zwitserse grenzen waar de producten worden ontwikkeld en het merk is nu een wereldbekend expert op het gebied van anti-aging dat alleen verkrijgbaar is in de meest exclusieve en professionele instituten.

De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en met een stralende teint.

Voor wie is La Colline geschikt?

Voor wie als focus huidverjonging heeft en zijn/haar huid wil verzorgen op het allerhoogste niveau en houdt van luxe en exclusiviteit.

La Colline indicatie’s:

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies