Scroll Top
Over mij

Ik ben Neralda en trotse eigenaresse van All About Skin.

Mijn missie is om samen met jou het allerbeste uit jouw huid te halen en samen te werken aan een gezonde en meest stralende huid ever!

Mijn perfectionisme en leergierigheid zorgen ervoor dat ik altijd op zoek ben naar mogelijkheden en nieuwe technieken om resultaten te vergroten en de juiste behandelingen en producten voor jou in huis heb, uiteraard altijd eerst uitvoerig getest door mijzelf.

Na een start als schoonheidsspecialiste en vervolgens een jarenlange uitstap naar het bedrijfsleven ben ik met al deze opgedane kennis in 2010 mijn echte passie gaan volgen; de start van All About Skin!

Mijn kracht zit niet alleen in de voorlichting over wat het beste is voor jouw huid, maar ik zal jou continue ondersteuning, begeleiding en nazorg bieden. Want dit is immers net zo van belang als alleen het uitvoeren van een goede behandeling.

All About Skin is als enige in de regio SkinMaster-instituut, specifiek gespecialiseerd in anti-aging, huidverjonging en huidverbetering tot op cellulair niveau en ben ik opgeleid tot Voeding- en Suppletie Adviseur. Hierdoor is het mogelijk om op deskundige wijze dieper in de huid te kunnen werken en indien nodig ook een gefundeerd advies te geven over een gezonde, lifestyle die van invloed is op jouw huidconditie. Daarnaast opgeleid in Dermatologie waardoor afwijkingen in de huid snel gesignaleerd worden en professioneel door kunnen worden verwezen naar de arts.

De salon is gevestigd in een prachtige historische langgevelboerderij waar jij in alle rust kunt ontspannen en genieten van jouw behandelingen. Geregistreerd bij De Huidprofessional.

Graag tot ziens….. want “It’s ALL ABOUT your SKIN”!

Hartelijke groet,

Ik kom nu alweer een paar jaar bij Neralda. De producten van murad zijn mijn favoriet! Ik ben veel buiten en door de juiste adviezen en om de 5/6 weken een mooie vitamine C behandeling blijft mijn huid verzorgd, fijne poriën en stralend! Altijd geeft Neralda advies over de behandeling doe dan op dat moment het beste past! Kortom, dikke vijf sterren, dik verdiend!

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies