Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Klantervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 32 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Verwenmomentje

Rated 5 out of 5
23 januari 2021

Al vele jaren lig ik graag bij Neralda in haar stoel. Na elke behandeling weer volledig verzorgd de deur uit. Nieuwe ontwikkelingen / methodes,, professioneel ….Neralda verstaat haar vak. Voor elke behandeling in goed overleg wat er beste voor mijn huid is, alles bij elkaar een verwenmomentje!

Bianca Hendrikx

What else...

Rated 5 out of 5
20 september 2020

Neralda denkt echt op alle fronten met je mee. De behandelingen maar ook op het gebied van de adviezen op gebied van aanvullende supplementen welke je huid nog meer laten stralen zijn bij haar in perfecte handen! Deze combinatie zorgt voor een prachtige huid. Dank je wel Neralda.

Carien

Wauw!

Rated 5 out of 5
20 maart 2020

Altijd een droge huid, altijd rode plekjes, altijd een trekkerig gevoel, niets hielp. Totdat ik mijn eerste afspraak bij Neralda had. Helder advies om de problemen bij de bron aan te pakken, beter eten en een goed product dat ècht helpt. Ik gebruik Cell Fushion C Expert nu een week en ik denk elke keer als ik in de spiegel kijk, WAUW! Droog gevoel weg, rode plekjes weg en geen trekkerig gevoel meer. Dankjewel!

Marjolein

Altijd een fijn gevoel

Rated 5 out of 5
13 maart 2020

Een behandeling van Neralda geeft me altijd een dubbel fijn gevoel. Niet alleen zorgt zij voor een stralende heerlijk aanvoelende huid, maar vooral ook haar warmte en oprechte belangstelling in de persoon geven me vertrouwen en maken van elke behandeling een feestje!

Patricia Kruit

Prachtig resultaat

Rated 5 out of 5
13 juni 2019

Enkele weken geleden bindweefselmassage gehad en een prachtig resultaat . Heel erg blij mee . Neralda kijkt iedere keer weer met mij mee wat mijn huid nodig heeft . Een feest om daar te zijn en verwend te worden .

Carina

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies