Scroll Top

Klantervaringen

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Heel blij met Neralda!

28 maart 2022

Enkele maanden geleden kwam ik met een spontaan huidprobleem bij Neralda terecht. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Na de eerste behandeling merkte ik direct al resultaat. De producten van Murad zijn echt super, maar Neralda kijkt verder dan alleen een verzorgingsproduct. Ze geeft ook advies op het gebied van voeding om te zorgen dat je huid z.s.m. weer in balans komt. Je merkt dat ze veel verstand van zaken heeft en je voelt haar passie voor het vak. Daarnaast is Neralda ook gewoon een super leuk mens om bij in de stoel te liggen. Kortom, ik ben heel blij met Neralda!

Esmee Kapaan

Heel professioneel

27 mei 2021

Neralda kijkt elke keer weer wat mijn huid nodig heeft. Elke behandeling is een verwen momentje met een stralend resultaat.

Angelique

Verwenmomentje

23 januari 2021

Al vele jaren lig ik graag bij Neralda in haar stoel. Na elke behandeling weer volledig verzorgd de deur uit. Nieuwe ontwikkelingen / methodes,, professioneel ….Neralda verstaat haar vak. Voor elke behandeling in goed overleg wat er beste voor mijn huid is, alles bij elkaar een verwenmomentje!

Bianca Hendrikx

What else...

20 september 2020

Neralda denkt echt op alle fronten met je mee. De behandelingen maar ook op het gebied van de adviezen op gebied van aanvullende supplementen welke je huid nog meer laten stralen zijn bij haar in perfecte handen! Deze combinatie zorgt voor een prachtige huid. Dank je wel Neralda.

Carien

Wauw!

20 maart 2020

Altijd een droge huid, altijd rode plekjes, altijd een trekkerig gevoel, niets hielp. Totdat ik mijn eerste afspraak bij Neralda had. Helder advies om de problemen bij de bron aan te pakken, beter eten en een goed product dat ècht helpt. Ik gebruik Cell Fushion C Expert nu een week en ik denk elke keer als ik in de spiegel kijk, WAUW! Droog gevoel weg, rode plekjes weg en geen trekkerig gevoel meer. Dankjewel!

Marjolein

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies