19th Ave New York, NY 95822, USA

Klantervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wauw!

Rated 5 out of 5
20 maart 2020

Altijd een droge huid, altijd rode plekjes, altijd een trekkerig gevoel, niets hielp. Totdat ik mijn eerste afspraak bij Neralda had. Helder advies om de problemen bij de bron aan te pakken, beter eten en een goed product dat ècht helpt. Ik gebruik Cell Fushion C Expert nu een week en ik denk elke keer als ik in de spiegel kijk, WAUW! Droog gevoel weg, rode plekjes weg en geen trekkerig gevoel meer. Dankjewel!

Marjolein

Altijd een fijn gevoel

Rated 5 out of 5
13 maart 2020

Een behandeling van Neralda geeft me altijd een dubbel fijn gevoel. Niet alleen zorgt zij voor een stralende heerlijk aanvoelende huid, maar vooral ook haar warmte en oprechte belangstelling in de persoon geven me vertrouwen en maken van elke behandeling een feestje!

Patricia Kruit

Prachtig resultaat

Rated 5 out of 5
13 juni 2019

Enkele weken geleden bindweefselmassage gehad en een prachtig resultaat . Heel erg blij mee . Neralda kijkt iedere keer weer met mij mee wat mijn huid nodig heeft . Een feest om daar te zijn en verwend te worden .

Carina

Super

Rated 5 out of 5
15 januari 2019

Erg vakkundig en luisterde goed naar de wensen van de klant. Heerlijke producten en een goudeerlijk advies. Pure verwennerij en kwaliteit.

Martine

Wat een verschil!

Rated 5 out of 5
25 november 2018

Sinds ruim 4 jaar kom ik nu bij All About Skin, en wát een verschil. Niet alleen ik zie dat mijn huid veel rustiger is en er mooi en verzorgd uitziet, ook anderen merken het op. Neralda is deskundig en professioneel. Ze bekijkt bij iedere afspraak goed wat mijn huid nodig heeft en past hier de behandeling op aan. Daarnaast geeft ze goede adviezen over producten die ik kan gebruiken en voeding die van invloed is op de huid. Dit in combinatie met een gezellige, ontspannen sfeer maakt dat ik iedere keer met veel plezier en vertrouwen naar All About Skin ga.

Esther

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies