Scroll Top

Klantervaringen

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Altijd een fijn gevoel

13 maart 2020

Een behandeling van Neralda geeft me altijd een dubbel fijn gevoel. Niet alleen zorgt zij voor een stralende heerlijk aanvoelende huid, maar vooral ook haar warmte en oprechte belangstelling in de persoon geven me vertrouwen en maken van elke behandeling een feestje!

Patricia Kruit

Prachtig resultaat

13 juni 2019

Enkele weken geleden bindweefselmassage gehad en een prachtig resultaat . Heel erg blij mee . Neralda kijkt iedere keer weer met mij mee wat mijn huid nodig heeft . Een feest om daar te zijn en verwend te worden .

Carina

Super

15 januari 2019

Erg vakkundig en luisterde goed naar de wensen van de klant. Heerlijke producten en een goudeerlijk advies. Pure verwennerij en kwaliteit.

Martine

Wat een verschil!

25 november 2018

Sinds ruim 4 jaar kom ik nu bij All About Skin, en wát een verschil. Niet alleen ik zie dat mijn huid veel rustiger is en er mooi en verzorgd uitziet, ook anderen merken het op. Neralda is deskundig en professioneel. Ze bekijkt bij iedere afspraak goed wat mijn huid nodig heeft en past hier de behandeling op aan. Daarnaast geeft ze goede adviezen over producten die ik kan gebruiken en voeding die van invloed is op de huid. Dit in combinatie met een gezellige, ontspannen sfeer maakt dat ik iedere keer met veel plezier en vertrouwen naar All About Skin ga.

Esther

Vertrouwd en goed advies

24 oktober 2018

Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij Neralda. Mijn huid is nogal gevoelig gaat gepaard met rosacea en couperose. Ze heeft mij aangeraden om mijn voeding aan te passen. Mijn huid veranderde inderdaad en het was minder rood. Ik heb vorig jaar door middel van T away couperose weg laten halen. De behandeling is zo goed gegaan dat ik dit jaar weer wat weg heb laten halen. Ook hier ben ik erg blij mee. Ik ga zeker door met de adviezen die ik gekregen heb! Bedankt Neralda.

Miranda Heuvens

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies