19th Ave New York, NY 95822, USA

Klantervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vertrouwd en goed advies

Rated 5 out of 5
24 oktober 2018

Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij Neralda. Mijn huid is nogal gevoelig gaat gepaard met rosacea en couperose. Ze heeft mij aangeraden om mijn voeding aan te passen. Mijn huid veranderde inderdaad en het was minder rood. Ik heb vorig jaar door middel van T away couperose weg laten halen. De behandeling is zo goed gegaan dat ik dit jaar weer wat weg heb laten halen. Ook hier ben ik erg blij mee. Ik ga zeker door met de adviezen die ik gekregen heb! Bedankt Neralda.

Miranda Heuvens

Fantastische verwennerij

Rated 5 out of 5
17 november 2017

Ik heb een 3 weekse peelinkuur bij Neralda gedaan in een woord Gewelidig resultaat een oppepper waar ik helemaal mooi, stralend de winter mee in kan dank je wel Neralda Carina.

Carina

Verbluffend resultaat!

Rated 5 out of 5
8 juni 2017

Inmiddels kom ik nu ongeveer een jaar bij Neralda van all about skin. Voor dat ik bij all about skin in behandeling kwam had ik erg veel klachten over mijn huid. Mijn huid was extreem droog, gevoelig en reageerde fel op weer wisselingen. Sinds ik murad gebruik is dit echt heel erg verbeterd! Volgens mij is er geen een huid waar Neralda geen raad mee weet. Ik zou all about skin aan iedereen die voor zijn huid goed wil zijn aanraden!

Roos Verwijmeren

Top!

Rated 5 out of 5
5 juni 2017

Ik kom nu denk ik zo’n 5 jaar bij all about skin en dat bevalt me prima. Er viel een hele mooie flyer bij mij in de brievenbus en ik dacht ik maak een afspraak om nu maar eens van mijn onzuivere huid af te komen. ( jeugdpuistjes op je veertigste… Het moest maar eens afgelopen zijn) Ondertussen is dat volledig onder controle en ben ik uiteraard aangebroken bij het stukje anti-aging mmmmh ook dat komt ineens op je pad of liever gezegd zie je ineens in de spiegel. Daarvoor ga ik dus nu ook gewoon netjes regelmatig naar all about skin! Ik vertrouw geheel op het advies van Neralda en dat komt omdat ik weet dat ze weet waar ze het over heeft. Dus al die peelings, producten, voedingssupplementen hebben echt nut en ik heb er alle vertrouwen in dat dit zo blijft en zolang ik dat denk blijf ik gezellig regelmatig in de mooie salon komen.

Dafna

Fantastische huidverzorging

Rated 5 out of 5
4 juni 2017

Ik kom nu alweer een paar jaar bij Neralda. De producten van murad zijn mijn favoriet! Ik ben veel buiten en door de juiste adviezen en om de 5/6 weken een mooie vitamine C behandeling blijft mijn huid verzorgd, fijne poriën en stralend! Altijd geeft Neralda advies over de behandeling doe dan op dat moment het beste past! Kortom, dikke vijf sterren, dik verdiend!

Esmé

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies