Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Klantervaringen

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 32 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Super

Rated 5 out of 5
15 januari 2019

Erg vakkundig en luisterde goed naar de wensen van de klant. Heerlijke producten en een goudeerlijk advies. Pure verwennerij en kwaliteit.

Martine

Wat een verschil!

Rated 5 out of 5
25 november 2018

Sinds ruim 4 jaar kom ik nu bij All About Skin, en wát een verschil. Niet alleen ik zie dat mijn huid veel rustiger is en er mooi en verzorgd uitziet, ook anderen merken het op. Neralda is deskundig en professioneel. Ze bekijkt bij iedere afspraak goed wat mijn huid nodig heeft en past hier de behandeling op aan. Daarnaast geeft ze goede adviezen over producten die ik kan gebruiken en voeding die van invloed is op de huid. Dit in combinatie met een gezellige, ontspannen sfeer maakt dat ik iedere keer met veel plezier en vertrouwen naar All About Skin ga.

Esther

Vertrouwd en goed advies

Rated 5 out of 5
24 oktober 2018

Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij Neralda. Mijn huid is nogal gevoelig gaat gepaard met rosacea en couperose. Ze heeft mij aangeraden om mijn voeding aan te passen. Mijn huid veranderde inderdaad en het was minder rood. Ik heb vorig jaar door middel van T away couperose weg laten halen. De behandeling is zo goed gegaan dat ik dit jaar weer wat weg heb laten halen. Ook hier ben ik erg blij mee. Ik ga zeker door met de adviezen die ik gekregen heb! Bedankt Neralda.

Miranda Heuvens

Fantastische verwennerij

Rated 5 out of 5
17 november 2017

Ik heb een 3 weekse peelinkuur bij Neralda gedaan in een woord Gewelidig resultaat een oppepper waar ik helemaal mooi, stralend de winter mee in kan dank je wel Neralda Carina.

Carina

Verbluffend resultaat!

Rated 5 out of 5
8 juni 2017

Inmiddels kom ik nu ongeveer een jaar bij Neralda van all about skin. Voor dat ik bij all about skin in behandeling kwam had ik erg veel klachten over mijn huid. Mijn huid was extreem droog, gevoelig en reageerde fel op weer wisselingen. Sinds ik murad gebruik is dit echt heel erg verbeterd! Volgens mij is er geen een huid waar Neralda geen raad mee weet. Ik zou all about skin aan iedereen die voor zijn huid goed wil zijn aanraden!

Roos Verwijmeren

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies