Scroll Top
Microdermabrasie

Over Microdermabrasie

Microdermabrasie is een zeer intensieve mechanische peeling van de huid. Met behulp van microscopisch kleine steriele kristallen worden dode huidcellen verwijderd en de structuur van de huid verbeterd. Gelijktijdig wordt door de vacuüm techniek de doorbloeding geactiveerd waardoor de huid aangezet word tot aanmaak van collageen en elastine.

Voor wie is het geschikt?

Voor wie een eenmalige oppepper voor de huid wenst, echter de beste resultaten worden bereikt met wekelijkse behandelingen in kuurverband of afgewisseld met andere behandelingen.

Microdermabrasie wordt ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Het apparaat kan zeer nauwkeurig worden ingesteld waardoor er op verschillende sterktes gewerkt kan worden al naar gelang de conditie en behoeften van de huid. De kop van het apparaat glijdt in gelijkmatige banen over jouw huid. Het zuigt de huid vacuüm en blaast gelijktijdig zeer fijne kristallen over de huid. Dit geeft een licht schurend effect en zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd. Het zuigend effect van het apparaat zorgt daarnaast voor betere doorbloeding van de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen. Na het verwijderen van de kristallen herstellen we de huid met een ijskogelmassage en masker en gebruiken we intensieve werkstoffen die nu optimaal opgenomen worden door jouw huid.

De eerste paar uur kan de huid wat roder zijn en warm aanvoelen. De huid kan enige dagen licht gaan schilferen maar daarna komt een superzachte huid tevoorschijn. Voor maximaal resultaat worden meerdere behandelingen aanbevolen.

Na de behandeling dien je 2 weken voorzichtig te zijn met zonlicht en je huid te beschermen met minimaal SPF30.

Het resultaat!

Een stralende, frisse en egalere huid met een mooie doorbloeding.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies