Scroll Top
Murad Treatments

Over Murad Treatments

Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling. Hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten zorgen voor een prachtige huid en de bekende “Murad Glow”.

Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe: ”de basis van een gezonde huid is vermogen van iedere cel om vocht vast te houden. Daarom, als we sterkere cellen vormen, kunnen we de tekenen van het ouder worden vertragen”. Dit is de basis van de Dr. Murad producten en behandelingen.

Voor wie is het geschikt?

Voor wie intensief wil werken aan huidverbetering maar ook een stukje ontspanning in de behandeling wenst.

Murad Treatments worden ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Samen bespreken we jouw huidbehoefte en wensen en op basis hiervan stellen we de behandeling samen. Veelal worden peelings ingezet en hydratatie is het keyword bij de Murad behandelingen. Na het intensieve gedeelte wordt afgesloten met een ontspannende massage en passend masker.

Technoceuticals® Powerpeeling;

Het neusje van de zalm onder Murad Treatments; Deze wetenschappelijke innovatie van Murad is de nieuwste generatie producten die werken als powerboosters op de huid. De behandeling bestaat uit een zachte huidvriendelijke opbouw van verschillende zuren op lagere levels, gecombineerd met een flinke dosis retinol. Top bij een verouderde huid of maximale anti-aging!

Het resultaat!

Een gladdere, egalere en goed gehydrateerde huid met de bekende “Murad Glow”!

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies