Scroll Top
FreshMinerals

De uiterst zuivere minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op de huid kunt aanbrengen. Ze bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Ze zijn samengesteld zonder hulpmiddelen, de zogenaamde “fillers”, zoals talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, parfums, kleurstoffen, en conserveringsmiddelen waardoor zij de huid niet verstoppen. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere huid, zelfs voor de meest gevoelige of beschadigde huid.

Tevens bieden de producten optimale bescherming doordat ze een SPF 20-25 hebben. Ze bevatten vitamine A, C en E, anti-oxidanten en andere hoogwaardige ingrediënten welke de huidveroudering tegengaan.

De foundations zijn uitermate geschikt bij huidproblemen, zoals acne, rosacea en eczeem, en kunnen zelfs direct na een intensieve behandeling, zoals microdermabrasie, aangebracht worden en hebben ze een kalmerende werking.

FreshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op de huid kunt aanbrengen en geven jouw huid een prachtige natuurlijke en vlekkeloze uitstraling!

FreshMinerals indicaties

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies