Scroll Top
MURAD

Dr. Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven jou een gezondere en jeugdigere uitstraling.

Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten zorgen voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen. Murad producten garanderen een egale, stralende huid die bekend staat als de ‘Murad Glow’.

Murad is een Amerikaans doktersmerk dat klinische huidverzorging ontwikkelt gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl. Oprichter dermatoloog Dr. Howard Murad heeft bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door 3 basis ingrediënten;

  • Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.
  • Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.
  • Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Al zijn formules zijn hierop gebaseerd en komen voor in ieder product van Murad en zijn aangevuld met specifieke ingrediënten afhankelijk van het huiddoel.

Centraal bij Dr. Murad staat het gepatenteerde Cellular Water Principe: ”de basis van een gezonde huid is het vermogen van iedere cel om vocht vast te houden. Daarom, als we sterkere cellen vormen, kunnen we de tekenen van het ouder worden vertragen”. Dit is de basis van de Dr. Murad producten en behandelingen.

Voor wie is Murad geschikt?

Voor wie wil werken aan huidverbetering en beautiful aging; oftewel stralend ouder worden en de bekende “Murad Glow” wil bereiken!

Murad indicaties

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies