Scroll Top

Klantervaringen

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 34 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een rust momentje.

31 mei 2017

Ik kom bij Nerada sinds ze met haar salon begon. Het is iedere keer weer genieten en heerlijk ontspannen. Nerala ik hoop nog lang bij je tekomen voor mijn rust momentje

Anja Koedman

Een middagje uit

8 april 2017

Bij Neralda is het iedere keer een feest welke behandeling ook Ze denkt met je mee over de behandeling en de producten wat het beste bij je past alles gaat in goed en duidelijk overleg Ik ga er altijd met plezier naar toe en kom er geweldig mooi van terug een aanrader

Carina

Heerlijk ontspannen!

18 oktober 2016

Neralda zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer! Daarnaast is zij zeer deskundig en geeft doelgerichte adviezen. De behandelingen zijn uitmuntend en de resultaten erg mooi. De titel Skinmaster draagt ze met verve!

Melanie Roovers

Aandacht, deskundigheid en gezelligheid

16 juni 2016

Neralda is een deskundige in haar vak. Ze doet er alles aan om ook verder te ontwikkelen en mooie nieuwe producten en behandelingen te zoeken die goed werken. Daarnaast is het altijd gezellig, wordt de tijd voor je genomen en de producten en behandelingen op maat hebben een geweldig resultaat! Super!

Eelke de Rooij

Super!

17 mei 2016

Ik ben de 30 net gepasseerd en heb geen extreme probleemhuid. Dit wil ik graag zo houden. De behandelingen van Neralda zijn verzorgend, op maat en effectief. De producten van Dr. Murad zijn een perfecte aanvulling op de behandelingen van Neralda. Ik ben zeer tevreden en zou het een ieder aanbevelen.

Brigitte

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies