19th Ave New York, NY 95822, USA
All About Skin, dè schoonheidssalon in Etten-Leur

Welkom bij All about skindè schoonheidssalon in Etten-Leur. All About Skin is niet zomaar een schoonheidssalon of schoonheidsspecialist. Bij All About Skin bent u bij de schoonheidssalon in Etten-Leur voor huidverbetering, anti-aging en/of huidverjonging en het oplossen van uw huidproblemen. Waar de reguliere schoonheidssalon stopt, gaat All About Skin een stap verder.

Alles bij All About Skin draait om het verbeteren en / of verjongen van uw huid. Schoonheidsspecialiste Neralda is opgeleid tot SkinMaster. Een Skinmaster is een ervaren schoonheidsspecialist die zich specifiek gespecialiseerd heeft in anti-aging, het verbeteren van huidproblemen en huidverjongingsmethoden tot op cellulair niveau. Hierdoor is het mogelijk om op deskundige wijze dieper in de huid te kunnen werken. Daarnaast opgeleid in dermatologie waardoor afwijkingen in de huid snel gesignaleerd worden en professioneel door kunnen worden verwezen naar de arts.

All About Skin is als schoonheidssalon in Etten-Leur aangesloten bij ANBOS, waarborg voor vakkundigheid, professionaliteit en hygiëne.

Dus bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste / schoonheidssalon in Etten-Leur die meer voor u kan betekenen dan u wellicht gewend bent dan bent u bij All About Skin aan het juiste adres!

All About Skin is gevestigd in een prachtige historische langgevelboerderij waar u in alle rust kunt ontspannen en genieten van de behandelingen.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies