Waarom kiest u All About Skin als huidspecialist?

All About Skin, de juiste keuze als u duurzame en zichtbare huidverbetering en/of huidverjonging wenst!

Welkom!

Ik ben Neralda en ik werk graag samen met u aan een gezonde, mooiere en zelfs jongere huid, waardoor uw huid weer gaat stralen en u zich lekkerder in uw vel voelt!

All About Skin - Neralda Rokx

Samen met u het beste uit uw huid halen, want iedereen verdient een mooie, stralende en gezonde huid!

Mijn perfectionisme en leergierigheid zorgen ervoor dat ik altijd op zoek ben naar mogelijkheden en nieuwe technieken om resultaten te vergroten en de juiste behandelingen en producten voor u in huis heb, uiteraard eerst uitvoerig getest door mijzelf!

De beautybranche is continue in ontwikkeling. Door mijn passie voor dit vak volg ik alle trends op de voet en volg met grote regelmaat opleidingen/trainingen, bezoek beurzen en seminars en lees vakliteratuur waardoor ik me richt op de toekomst en ik u de meest optimale en innovatieve behandelingen en producten kan bieden.

Werkwijze

Tijdens uw eerste bezoek voer ik een uitgebreide intake uit waarin alles aan bod komt wat van belang is voor uw huid. Afhankelijk van uw wensen, doel, huidconditie en budget maak ik een persoonlijk behandel- en productadvies gebaseerd op een uitgebreide huidanalyse.
Eerlijkheid staat voorop, dus wanneer uw wensen niet aansluiten bij de mogelijkheden, zal ik u dit eerlijk vertellen.
Bij All About Skin geen “standaardbehandelingen”, alles is maatwerk want elke huid is uniek en verdient een unieke aanpak.
De intake en huidanalyse zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Onderscheidend

Mijn kracht zit niet alleen in de voorlichting over wat het beste is voor uw huid, maar ik zal u continue ondersteuning, begeleiding en nazorg bieden. Want dit is immers net zo van belang als alleen het uitvoeren van een goede behandeling.

All About Skin is als enige in de regio SkinMaster instituut, specifiek gespecialiseerd in anti-aging, huidverjonging en huidverbetering tot op cellulair niveau. Hierdoor is het mogelijk om op deskundige wijze dieper in de huid te kunnen werken. Daarnaast opgeleid in dermatologie waardoor afwijkingen in de huid snel gesignaleerd worden en professioneel door kunnen worden verwezen naar de arts.

Het instituut is gevestigd in een prachtige historische langgevelboerderij waar u in alle rust kunt ontspannen en genieten van de behandelingen. Tevens geregistreerd bij ANBOS, waarborg voor vakkundigheid, professionaliteit en hygiëne.

Graag tot ziens….. want “It’s all about your skin”!

Hartelijke groet,
Neralda Rokx

skinmaster-klein

Skin Master en huidspecialist

unconsultancy-klein

Opgeleid in dermatologie voor schoonheidsspecialisten

OrthomoleculairVoedingsSuppletieAdviseur_640x170

Gediplomeerd Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur

beauty-awards-klein

Top 3 van Nederland Beauty Award 2012 “Newcomer Schoonheidsspecialist”