Deel uw mening over All About Skin

Fantastische huidverzorging

★★★★★
5 5 1
Ik kom nu alweer een paar jaar bij Neralda. De producten van murad zijn mijn favoriet! Ik ben veel buiten en door de juiste adviezen en om de 5/6 weken een mooie vitamine C behandeling blijft mijn huid verzorgd, fijne poriën en stralend! Altijd geeft Neralda advies over de behandeling doe dan op dat moment het beste past! Kortom, dikke vijf sterren, dik verdiend!

Vertrouwd en goed advies

★★★★★
5 5 1
Vorig jaar ben ik terecht gekomen bij Neralda. Mijn huid is nogal gevoelig gaat gepaard met rosacea en couperose. Ze heeft mij aangeraden om mijn voeding aan te passen. Mijn huid veranderde inderdaad en het was minder rood. Ik heb vorig jaar door middel van T away couperose weg laten halen. De behandeling is zo goed gegaan dat ik dit jaar weer wat weg heb laten halen. Ook hier ben ik erg blij mee. Ik ga zeker door met de adviezen die ik gekregen heb! Bedankt Neralda.

Middagje uit

★★★★★
5 5 1
Bij Neralda is het iedere keer een feest welke behandeling ook Ze denkt met je mee over de behandeling en de producten wat het beste bij je past alles gaat in goed en duidelijk overleg Ik ga er altijd met plezier naar toe en kom er geweldig mooi van terug een aanrader

Klik hier om alle ervaringen te lezen

Review & Ontvang 10% korting op uw volgende bezoek!

Deel uw mening over All About Skin en ontvang een voucher die u 10% korting geeft op uw volgende behandeling!

Hoe gaat u te werk?

Heel simpel. Vul het review formulier in en klik op verzenden.
Let op: Alle velden zijn verplicht en dient u in te vullen anders wordt het formulier niet verzonden!

Na het ingeven van uw review wordt uw inzending bekeken voor publicatie. Na een positieve beoordeling ontvangt u een email met een voucher die u recht geeft op 10% korting.

Na ontvangst van de kortingscode in uw mailbox kunt u deze gebruiken bij uw eerstvolgende gezichtsbehandeling! U mag de voucher uitprinten of aan mij laten zien op uw smartphone.

Voorwaarden

Uw inzending voldoet aan de review richtlijnen.
U kunt alleen een review plaatsen als u zelf een behandeling heeft ondergaan
U kunt de voucher niet omwisselen voor geld
De voucher geldt niet i.c.m. andere kortingsacties op gezichtsbehandelingen
De voucher kan maar één maal gebruikt worden
De voucher is persoonsgebonden en daardoor niet overdraagbaar

Naam
E-mail
Titel review
Beoordeling
Beoordeling in woorden

Let op: Heeft u alle velden ingevuld en het aantal sterren gegeven? Klik dan pas op verzenden!

 

Heeft u vragen over een behandeling en/of onze producten, neem dan contact met ons op.

Ideeën, vragen of opmerkingen?

Heeft u ideeën, vragen of opmerkingen over het plaatsen van een review? Laat het ons weten via ons contact formulier of via info@allaboutskin.nl. Alvast bedankt voor uw feedback!