Deel uw mening over All About Skin

Professionle behandelingen

★★★★★
5 5 1
Elke twee maanden bezoek ik met plezier All About Skin. Dit doe ik vooral om twee redenen: mijn huid verzorgen en lekker relaxen tijdens de behandeling. Ik ervaar All About Skin als een professioneel schoonheidssalon waar per bezoek wordt beoordeeld welke behandeling het beste bij je past. Ik heb ondertussen al enkele behandelingen gehad met de producten van Dr .Murad. Om mijn huid tussen de behandelingen door te verzorgen gebruik ik ook ‘s ochtends en ’s avonds de producten van Dr. Murad. Het drie-stappensysteem spreekt mij als concept erg aan. Het is duidelijk welke producten in welke volgorde aangebracht moeten worden, en de structuur van de producten voelt ook lekker aan. Al bij al een aanrader om eens een bezoek te brengen aan All About Skin.

Altijd een 'mooie' ervaring

★★★★★
5 5 1
Neralda maakt niet alleen het verschil omdat ze haar vak verstaat, ze is ook eerlijk en oprecht in de begeleiding en de adviezen. De behandelingen zijn ontspannend, vrijwel pijnloos en hebben een blijvend positief effect op je huid. Neralda gaat met jou voor de lange termijn relatie en dat is prettig.

Deskundige, eerlijk en onderscheidend

★★★★★
5 5 1
Ik kom al vanaf het begin bij Neralda en heb er geen moment aan gedacht om naar iemand anders te gaan. Neralda is deskundig en onderscheidend ten op zichte van andere schoonheidsspecialiste. Ze volgt regelmatig trainingen en is up to date over de laatste technieken en behandelingen. Ook de producten zijn erg fijn. In vergelijking met andere schoonheidsspecialistes zijn de behandelingen wat duurder, maar het verschil merk je direct. Er wordt niet letterlijk op de klok gekeken. Je krijgt goed advies en een kopje thee of glaasje water na de behandeling staat ook altijd klaar. En nog een klein detail, het is een kleinschalige, salon, je weet dat je altijd Neralda hebt. Ik raad All about skin echt aan!

Klik hier om alle ervaringen te lezen

Review & Ontvang 10% korting op uw volgende bezoek!

Deel uw mening over All About Skin en ontvang een voucher die u 10% korting geeft op uw volgende behandeling!

Hoe gaat u te werk?

Heel simpel. Vul het review formulier in en klik op verzenden.
Let op: Alle velden zijn verplicht en dient u in te vullen anders wordt het formulier niet verzonden!

Na het ingeven van uw review wordt uw inzending bekeken voor publicatie. Na een positieve beoordeling ontvangt u een email met een voucher die u recht geeft op 10% korting.

Na ontvangst van de kortingscode in uw mailbox kunt u deze gebruiken bij uw eerstvolgende gezichtsbehandeling! U mag de voucher uitprinten of aan mij laten zien op uw smartphone.

Voorwaarden

Uw inzending voldoet aan de review richtlijnen.
U kunt alleen een review plaatsen als u zelf een behandeling heeft ondergaan
U kunt de voucher niet omwisselen voor geld
De voucher geldt niet i.c.m. andere kortingsacties op gezichtsbehandelingen
De voucher kan maar één maal gebruikt worden
De voucher is persoonsgebonden en daardoor niet overdraagbaar

Naam
E-mail
Titel review
Beoordeling
Beoordeling in woorden

Let op: Heeft u alle velden ingevuld en het aantal sterren gegeven? Klik dan pas op verzenden!

 

Heeft u vragen over een behandeling en/of onze producten, neem dan contact met ons op.

Ideeën, vragen of opmerkingen?

Heeft u ideeën, vragen of opmerkingen over het plaatsen van een review? Laat het ons weten via ons contact formulier of via info@allaboutskin.nl. Alvast bedankt voor uw feedback!