Deel uw mening over All About Skin

Tevreden!

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn wensen met All About Skin besproken en haar werkwijze sprak me aan. De behandeling heb ik als zorgvuldig en deskundig ervaren in een prettige sfeer. Ik ben sinds een paar weken ook de aanbevolen producten gaan gebruiken en heb er vertrouwen in dat mijn wensen zullen verbeteren

Ow, zie ik er zo uit 😉

★★★★★
5 5 1
Voordat ik bij Neralda kwam had ik altijd wel last van onzuiverheden in mijn gezicht. Nu enkel nog na het eten van iets teveel chocola 😉 Ik voel me erg op mijn gemak bij haar en vertrouw volledig op haar expertise! Dank je wel Neralda 🙂

Wat een verschil!

★★★★★
5 5 1
Sinds ruim 4 jaar kom ik nu bij All About Skin, en wát een verschil. Niet alleen ik zie dat mijn huid veel rustiger is en er mooi en verzorgd uitziet, ook anderen merken het op. Neralda is deskundig en professioneel. Ze bekijkt bij iedere afspraak goed wat mijn huid nodig heeft en past hier de behandeling op aan. Daarnaast geeft ze goede adviezen over producten die ik kan gebruiken en voeding die van invloed is op de huid. Dit in combinatie met een gezellige, ontspannen sfeer maakt dat ik iedere keer met veel plezier en vertrouwen naar All About Skin ga.

Klik hier om alle ervaringen te lezen

Review & Ontvang 10% korting op uw volgende bezoek!

Deel uw mening over All About Skin en ontvang een voucher die u 10% korting geeft op uw volgende behandeling!

Hoe gaat u te werk?

Heel simpel. Vul het review formulier in en klik op verzenden.
Let op: Alle velden zijn verplicht en dient u in te vullen anders wordt het formulier niet verzonden!

Na het ingeven van uw review wordt uw inzending bekeken voor publicatie. Na een positieve beoordeling ontvangt u een email met een voucher die u recht geeft op 10% korting.

Na ontvangst van de kortingscode in uw mailbox kunt u deze gebruiken bij uw eerstvolgende gezichtsbehandeling! U mag de voucher uitprinten of aan mij laten zien op uw smartphone.

Voorwaarden

Uw inzending voldoet aan de review richtlijnen.
U kunt alleen een review plaatsen als u zelf een behandeling heeft ondergaan
U kunt de voucher niet omwisselen voor geld
De voucher geldt niet i.c.m. andere kortingsacties op gezichtsbehandelingen
De voucher kan maar één maal gebruikt worden
De voucher is persoonsgebonden en daardoor niet overdraagbaar

Naam
E-mail
Titel review
Beoordeling
Beoordeling in woorden

Let op: Heeft u alle velden ingevuld en het aantal sterren gegeven? Klik dan pas op verzenden!

 

Heeft u vragen over een behandeling en/of onze producten, neem dan contact met ons op.

Ideeën, vragen of opmerkingen?

Heeft u ideeën, vragen of opmerkingen over het plaatsen van een review? Laat het ons weten via ons contact formulier of via info@allaboutskin.nl. Alvast bedankt voor uw feedback!