Steelwratjes

Steelwratjes, kleine huidkleurige of licht gekleurde steelvormige wratjes

Meestal verschijnen ze spontaan of door schuring van de huid tegen bijvoorbeeld kleding.

Uw huid-Steelwratjes-voor-behandeling-All-About-Skin

Steelwratjes, ook wel fibromen genoemd, zijn volkomen onschuldig en komen zeer vaak voor met name in de hals, de romp, de oksels en bij vrouwen ook onder de borsten. Het zijn kleine huidkleurige of licht gekleurde wratjes, al dan niet op een steeltje, en kunnen als storend worden ervaren.Littekens zullen nooit geheel verdwijnen.

De oorzaak is lastig te achterhalen, meestal verschijnen ze spontaan of door schuring van de huid tegen bijvoorbeeld kleding. Het veelvuldig gebruik van suikers kan ook een oorzaak zijn.

Wat kan All About Skin voor u doen?

De behandeling is eenvoudig; middels de T-Away  wordt het steeltje doorgesneden door middel van stroom, en dit is vrijwel pijnloos. Eventuele restjes of platte fibroompjes worden nog plat “gesmolten”.  De wratjes zijn direct verdwenen en er vormt zich een klein korstje dat vanzelf afvalt na een paar dagen. Er zijn meerdere wratjes te behandelen in 1 behandeling.

Middels stroom wordt het steeltje vrijwel pijnloos behandeld.

Na de behandeling krijgt u een speciale antiseptische gel mee waar u de plekjes mee dient na te behandelen. Tevens wordt er een controle afspraak gemaakt, welke kosteloos is.

Hieronder een aantal mogelijkheden voor de behandeling van steelwratjes:

T-Away

Weg met couperose, steelwratjes en pigment

Lees meer
  • Heeft u een vraag over dit huidtype of wilt u er meer over weten?
    Vul dan hieronder uw contactgegevens in!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.