SkinMaster Instituut

Wat houdt SkinMaster in?

Een SkinMaster is eAll About Skin - SkinMaster Instituuten ervaren schoonheidsspecialist die zich specifiek gespecialiseerd heeft in anti-aging en huidverjongingsmethoden en cellulaire technieken. Door de kennis die hij of zij voor deze richting nodig heeft, is hij of zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering.

Waar onderscheidt een SkinMaster zich in?

  • Een SkinMaster onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht zich niet beperkt tot het behandelprogramma van de eigen praktijk, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandelingsmogelijkheden binnen de schoonheidsbranche.
  • Een SkinMaster heeft kennis van alle, in de schoonheidsbranche aangeboden manuele, instrumentele of apparatieve behandeltechnieken en weet ze in te delen in hun bereik (faciliterend, aanjagend, opruimend).
  • Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde synergetisch in te zetten. Dit alles volgens behandelplan dat maximaal resultaat en financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.
  • SkinMasters weten duurzaam resultaat neer te zetten omdat ze precies weten hoe elke behandeling uitwerkt op het lichaam. Zij weten tevens feilloos hoe ze u moeten coachen om met thuisproducten en suppletie op een handige manier gebruik kunnen maken door te zorgen dat uw lichaam de bouwstoffen heeft die het lichaam nodig heeft om tot resultaat te kunnen komen.
  • Een SkinMaster houd zich aan de SkinMaster-code van respect en uit zich nooit op een negatieve of minderwaardige manier over willekeurig welk merk, leverancier, collega, of cliënt. Zij werken uitsluitend vanuit vakkennis, positiviteit en liefde voor het vak en de medemens.
  • Een SkinMaster houdt zijn of haar vermelding op de SkinMaster website als zijnde up to date bij het jaarlijks onderhouden van haar kennis door zelfstudie en door aanwezigheid op de SkinMaster congresdagen.