Nutricosmetics voor een gezonde en stralende huid

0

Wat zijn Nutricosmetics en waarom zijn deze zo belangrijk voor een mooiere huid?

pillen_en_bessen1-300x100Nutricosmetics (LaViesage) zijn voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit ondersteunen. Maar zij doen dit ook voor ons lichaam, want als de collageen aanmaak voor de huid wordt bevorderd, wordt dit ook bevorderd voor de bloedvaten en de botten. Anti-oxidanten die de huid beschermen, ondersteunen ook de hersenen en de ogen.
Wat u aan de buitenkant wilt, moet via de binnenkant gecreëerd worden!

Waarom LavieSage?

LavieSage Nutricosmetics bevatten natuurlijke ingredienten waardoor ze een krachtigere werking hebben en effectiever zijn dan de synthetische varianten. Tevens bieden ze een betere bescherming.

Ze zijn speciaal ontwikkeld om uw gezondheid en huid te ondersteunen, te voeden en verbeteren met de beste voedingstoffen uit de natuur.
Er wordt gebruik gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen omdat ons lichaam is niet ingericht om synthetische stoffen op te nemen en de voorkeur geeft aan herkenbare stoffen die ook geen vervelende reacties kunnen veroorzaken.
Gezonde voeding aangevuld met deze nutricosmetics zorgen voor een mooiere huid. De supplementen zijn zo hoog gedoseerd dat de werkstoffen ook daadwerkelijk de huid bereiken.

Nutricosmetics verfijnen de structuur en vergroten de stevigheid, nutriënten zoals collageenpeptides of mucopolysacharides verbeteren duidelijk de stevigheid en micronutriënten zoals vitamine C hebben een antioxidatieve werking. Ze gaan de afbraak van collageen en elastine tegen en daarnaast is vitamine C van cruciaal belang voor de collageensynthese. En dat is wat we willen om een jongere huid te verkrijgen.

Verder vertonen omega-3 vetten, ceramides of squaleen functionele lange-termijn-effecten. Samen met carotenen, flavonoïden en polyfenolen kunnen ze de huid uitstekend beschermen tegen overmatige ultraviolette straling terwijl ze wel de cruciale productie van vitamine D toelaten.
Nutricosmetics kunnen daarmee vooral huidveroudering en vervroegde rimpelvorming effectief beperken!

Wanneer er huidproblemen zijn komt dit meestal doordat er een disbalans is in het lichaam. Er ontstaan dan bijvoorbeeld vlekjes, pukkeltjes, maar ook huidveroudering, eczeem etc. Nutricosmetics brengen de balans weer terug en het huidbeeld zal dan ook verbeteren.

De ideale combinatie om een mooiere huid te verkrijgen is dus het dagelijks gebruik van hoogwaardige cosmeticaproducten welke dieper in de huid werken, nutricosmetics en regelmatig een intensieve salonbehandeling.

Er zijn ook supplementen beschikbaar voor huidproblemen als o.a. Rosacea, Eczeem, Psoriasis en kunnen hier een zeer positieve invloed op hebben. Hierover binnenkort meer informatie.

LavieSage Nutricosmetics voeden van binnenuit, beschermen en verbeteren de huid en vertragen het huidverouderingsproces. Reden genoeg om vandaag nog te beginnen met deze 100% natuurlijke supplementen!

All About Skin

All About Skin, de juiste keuze als u duurzame en zichtbare huidverbetering en/of huidverjonging wenst. Samen met u halen we het beste uit uw huid, want iedereen verdient een mooie, stralende en gezonde huid! Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.