19th Ave New York, NY 95822, USA
No Needle Meso Therapy

Over No Needle Meso Therapy

Actieve werkstofcomplexen, waaronder vitaminen-cocktails afgestemd de huidbehoefte worden diep in de huid en in de cellen gebracht door middel van elektro-impulsen op cellen en weefsels. De huid en cellen worden meer doorlaatbaar en kunnen dus meer werkzame stoffen transporteren en opnemen. Ook zorgen de werkstoffen voor meer aanmaak van collageen- en elastine.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die intensief wil werken aan huidverbetering of huidverjonging. En voor wie een eenmalige mooie boost wil voor zijn/haar huid.

No Needle Meso Therapy wordt ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een goede reiniging en peeling passende bij de huidconditie wordt d.m.v. elektro-impulsen voorzien van actieve werkstoffen. De behandeling is pijnloos, hoogstens voel je een lichte prikkeling. De behandeling wordt bij voorkeur gecombineerd met Collageen Lichttherapie.

Voor het beste resultaat worden de behandelingen in kuurverband uitgevoerd. Afhankelijk van uw huidconditie zullen er 10 tot 15 behandelingen nodig zijn voor een optimaal en langdurig resultaat.

Het resultaat!

Een mooi vollere huid met verbeterde elasticiteit is direct zichtbaar en voelbaar. Rimpels zullen vervagen en de huid zal steviger worden. Deze techniek zorgt voor een mooie en stralend gezonde huid.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies