19th Ave New York, NY 95822, USA
Micro Meso Therapy

Over Micro Meso Therapy

Micro-Meso is een nieuwe techniek waarbij actieve werkzame stoffen dieper in de huid aangebracht worden door gebruik van hele fijne micronaaldjes. Op deze wijze worden de huideigen revitaliserende werkstoffen precies in de huidlaag gebracht waar ze hun werk kunnen doen. Hierdoor geven we de huid een liftend effect, meer volume en betere spankracht. Ook zorgen de werkstoffen voor meer aanmaak van collageen- en elastine. Het resultaat is de direct zichtbaar en voelbaar. Een unieke huid verjongende voedings-boost.

Voor wie is het geschikt?

Voor iedereen die intensief wil werken aan huidverbetering of huidverjonging. En voor wie een eenmalige mooie boost wil voor zijn/haar huid.

Micro Meso Therapy wordt ingezet bij:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een goed reiniging en eventueel een peeling gaan we d.m.v. kleine micro-injecties de huid voorzien van de werkstoffen. Hierna kunnen we nog een masker aanbrengen of de Collageen Lichttherapie inzetten.

Micro Meso Therapy is mooi als eenmalige boost maar de mooiste resultaten worden behaald na een kuur van 6-8 behandelingen. Ook is deze techniek mooi te combineren met andere technieken als bindweefselmassage of peelings.

Het resultaat!

Een mooi vollere huid met verbeterde elasticiteit is direct zichtbaar en voelbaar. Rimpels zullen vervagen en de huid zal steviger worden. Deze techniek zorgt voor een mooie en stralend gezonde huid.

Maak een afspraak voor
vrijblijvend huidadvies