Microneedling

Rol uw huid jong met Microneedling

Wat is Microneedling?

All About Skin - Microneedling

Microneedling is een veilige behandelingsprocedure waarbij met een speciale roller de huid op een uiterst gecontroleerde wijze doelgericht en met vooral bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.
Ik maak gebruik van het Disk-Needling systeem en Dermafix van Genosys, ’s werelds beste en betrouwbare needle-apparatuur.

Het doel van Microneedling?

Microneedling wordt ingezet om structurele huidverbetering en huidverjonging te bewerkstelligen.
Er wordt gebruik gemaakt van een roller met maar liefst 450 zeer fijne naaldjes welke de huid gecontroleerd perforeren zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine en stabiliseert de melanine productie.
Tevens ontstaat er een verhoogde productpenetratie doordat de naaldjes microkanaaltjes in de huid maken. De actieve werkstoffen worden dus (tot 200 x!) beter opgenomen en kunnen nog beter resultaat geven.

Daarnaast is het mogelijk om alleen plaatselijk te behandelen met de Dermafix van Genosys, op bijvoorbeeld lijntjes en rimpels.

De volgende effecten kunnen worden bereikt:

  • Algehele huidverjonging
  • Rimpelvervaging
  • Huidverstrakking
  • Vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken
  • Littekenverbetering
  • Striae vermindering
  • Vermindering / verwijdering van pigmentvlekken
  • Porie verfijning

Vervaging van rimpels, een stevigere huid en mooiere structuur!

Hoe werkt het?

Microneedling is volkomen veilig, mits uiteraard de hygiene voorschriften worden nageleefd. Dit houdt in dat de huid goed gereinigd en ontsmet wordt voor de behandeling en er gewerkt wordt met steriel verpakte naaldjes welke meteen na behandeling worden weggegooid in een speciale naaldcontainer. Ze worden nooit hergebruikt!

Tijdens het needlen worden er hoogwaardige serums met actieve werkstoffen in de huid gerold en er wordt afgesloten met een speciaal vliesmasker met peptides en groeifactoren. Alle needle behandelingen worden gecombineerd met Carboxy Therapie of de Collageen Lichttherapie om het beste resultaat te behalen.

Microneedling wordt uitgevoerd in kuurverband , bestaande uit minimaal 4 behandelingen met doorgaans 4 tot 6 weken tussen de behandelingen in. Daarna volstaan onderhoudbehandelingen.
Het gebruik van LavieSage Nutricosmetics is een must, gezien de intensiteit van deze behandelingen.