Stralende gepolijste huid met minder lijntjes

Microdermabrasie: Direct een gladde huid en stralende teint!

Microdermabrasie - All About SkinMicrodermabrasie door middel van de Powerlite Peeler geeft direct zichtbare en fantastische resultaten bij vele huidproblemen!

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is een zeer intensieve peeling van de huid. Met behulp van microscopisch kleine steriele kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Gelijktijdig wordt door de vacuüm techniek de doorbloeding geactiveerd waardoor de huid aangezet wordt tot aanmaak van collageen en elastine.

Wanneer Microdermabrasie?

Microdermabrasie is zeer geschikt als eenmalige oppepper voor de huid, echter de beste resultaten worden bereikt met wekelijkse behandelingen in kuurverband. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw doel en het herstelvermogen van de huid.

Powerpeel met direct resultaat!

Microdermabrasie geeft zeer mooie resultaten bij o.a.:

  • Acnelittekens
  • Huidveroudering en rimpelvorming
  • Rokershuid
  • Grove poriën
  • Pigmentverkleuringen
  • Grauwe, futloze huid

Hoe werkt Microdermabrasie?

De Powerlite Peeler kan zeer nauwkeurig worden ingesteld waardoor er op verschillende sterktes gewerkt kan worden al naar gelang de conditie en behoeften van de huid. Na de peeling krijgt u een heerlijke ijskogelmassage met een Aloe Vera serum, en de behandeling wordt afgesloten met een verkoelend masker met o.a. Aloe Vera wat de huid kalmeert en voedt met de benodigde werkstoffen.

De behandeling is uiterst veilig en pijnloos. De huid kan door de versterkte doorbloeding warm aanvoelen en wat rood zien.
U dient na de behandeling of kuur 2 weken uit de zon te blijven en een goede sunblock te gebruiken.

Combineer uw microdermabrasie behandeling met de Collageen Lichttherapie voor het meest optimale resultaat!