Weg met fijne lijntjes

Een twee jaar jongere huid al na 1 behandeling!


All About Skin - Elastin INfusionElastin Infusion Therapy is een revolutionaire en pijnloze techniek om in 1 behandeling twee jaar elastineverlies te herplaatsen. De huid wordt gladder en krijgt haar veerkracht en volume terug! Deze methode is uiterst veilig, snel en pijnloos.

Wat is het?

Met deze wetenschappelijke onderbouwde therapie is men erin geslaagd om tropo-elastine (onverwerkte elastine) na te maken en in hoge doseringen diep in de huid te brengen samen met hyaluronzuur, collageenpeptiden en vitaminen, waardoor er nieuwe elastinevezels gevormd kunnen worden. De huid kan op deze manier weer jonger, steviger en volumineus , want met slechts één enkele behandeling kan er tot twee jaar verloren elastine terug in de huid geplaatst worden.

Wanneer?

Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek. Elastine is als de “stretch” in uw pantalon.

Al vanaf ons 25e levensjaar beginnen we elastine te verliezen. Helaas wordt er nagenoeg geen nieuw elastine meer aangemaakt. Gelukkig zien we dit niet meteen, maar het is wel het begin van huidverslapping. Wanneer de huid dunner, slapper en rimpelig wordt is Elastin Infusion Therapy de ideale methode om haar zijn jeugdigheid en veerkracht weer terug te geven.

Breng de elasticiteit terug in uw huid!

Hoe werkt het?

Elastin Infusion Therapy is een zeer ontspannende salonbehandeling welke 1 x per maand mag worden ondergaan.

Enorme hoge doseringen tropo-elastine zullen door de huid licht te verwarmen in de huid worden opgenomen, samen met moisturisers en enzymen. Het resultaat is direct zichtbaar.

Voor optimaal resultaat is een kuur van 6 behandelingen aan te raden.
Hierbij kunt u eventueel het proces nog extra ondersteunen met thuisgebruik van het thuisproduct Dermalastyl en Boos&Lift van LavieSage voor een nog mooier resultaat.

Resultaten:

  • zichtbaar meer volume
  • vermindering fijne lijntjes
  • verstrakking en versteviging