Meer energie voor uw huid

Geef uw huid meer energie met Carboxy Therapie!

Wat is Carboxy Therapie?

all-about-skin-carboxy-therapie

Carboxy Therapie is een energie gevende gezondheidstherapie waarbij via de huid koolstofdioxide gas (CO2) wordt toegediend. Deze therapievorm vindt zijn oorsprong in de koninklijke kuuroorden van Frankrijk waar patiënten die leidden aan een slechte doorbloeding zich baadden in koolstofdioxide rijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen.

Wanneer Carboxy Therapie?

Op het moment dat er schade is, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstel werkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Geen zuurstof betekent geen energie voor de cel, dus minder herstel en zeker geen extra productie met als gevolg vermindering van het functioneren.
Met het Carboxy masker geef je de huidcellen zoveel mogelijk energie, zodat ze weer naar behoren kunnen functioneren. Een echte anti-aging behandeling dus…

We zetten Carboxy Therapie dus in om onze cellen van genoeg energie te kunnen voorzien zodat ze meer productie kunnen leveren, of liever gezegd: om ze naar behoren te kunnen laten functioneren. De resultaten die men gaat zien na het toepassen van Carboxy Therapy laten dus puur zien wat het lichaam (lees ook: de huid) had kunnen maken bij voldoende aanwezigheid van energie.

Voor wie?

Indien er aan uw huid enige vorm van schade is te bespeuren, zoals:

  • Acné (het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de bacterie welke de acne veroorzaakt)
  • Futloze huid
  • Beginnende couperose
  • Verminderde elasticiteit
  • Slechte doorbloeding
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Pigmentvlekken

Tevens is Carboxy Therapie ideaal om te combineren met Microdermabrasie, Microneedling en Meso I Beauty Therapie. Hierbij willen we de huid extra collageen en elastine laten produceren, dus hoe meer energie, hoe meer productie.

Een echte anti-aging behandeling dus…

Hoe werkt het?

Met Carboxy therapie koolstofdioxide (CO2) toegevoegd via de huid. De pijnloze salonbehandeling bestaat uit een gel en een speciaal vliesmaker. De gel produceert het CO2 gas op de huid en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waardoor de huid zelf op die plaats grote hoeveelheden zuurstof gaat vrijmaken. Zuurstof wordt vervolgens gebruikt om energie te maken.

Deze Carboxy therapie raden wij aan in kuurvorm toe te passen tot de achterstand in uw huid is ingelopen. Ook is het mogelijk om een losse behandeling te ondergaan voor een energie boost.