Huidverjonging / Anti-Aging

Huidverjonging

All About Skin - Huidverjonging en anti-agingWie wil er nu niet jonger uitzien?
Als we ouder worden krijgen we te maken met rimpels, een slappere huid en de huid ziet er wat vermoeider en doffer uit.

Vermindering van rimpels, een strakkere huid en een vitalere en stralende huid is mogelijk!

Door het ondergaan van intensieve behandelingen in de salon, vaak in kuurverband opgevolgd door periodieke onderhoudsbehandelingen plus het thuisgebruik van huidverbeteringsproducten eventueel aangevuld met voedingssuppletie speciaal voor de huid zijn grote resultaten te boeken.

Er wordt gewerkt met producten welke dieper in de huid werken om de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine te stimuleren. Dit wordt niet alleen in de salon bereikt maar zelfs in uw huidverbeteringsproducten voor thuis zijn de werkstoffen vele malen hoger dan in de reguliere producten uit de drogisterij, parfumerie of apotheek.

Voor passende behandelingen voor uw huidwensen kijkt u in het menu “Uw huid-Uw wens

Anti-aging

Anti-aging is eigenlijk niets meer dan ervoor zorgen dat we de huidveroudering zo langzaam mogelijk laten verlopen. Dus alles aanpakken om de huid in topconditie te houden, letten op lifestyle, voeding en alle zaken die een negatieve invloed op dit verouderingsproces hebben.

Om de huid zo lang mogelijk jong en stralend te houden is het nodig om dieper in de huid te werken om de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine te stimuleren. Hierdoor verbetert de celdeling en komt uw huid in topconditie. Dit wordt niet alleen in de salon bereikt maar zelfs in uw huidverbeteringsproducten voor thuis zijn de werkstoffen vele malen hoger dan in de reguliere producten uit de drogisterij, parfumerie of apotheek.

Met de juiste behandelingen en consequent gebruik van de juiste huidverbeteringsproducten eventueel aangevuld met voedingssupplementen speciaal voor de huid om te korten aan bepaalde stoffen aan te vullen kunnen we nu gezond en mooier ouder worden, dat willen we toch allemaal?

Voor passende behandelingen voor uw huidwensen kijkt u in het menu “Uw huid-Uw wens