Huidproblemen / Huidverbetering

Huidproblemen

All About Skin - HuidproblemenHuidproblemen zijn erg vervelend. U wordt er steeds mee geconfronteerd als u in de spiegel kijkt en ook kunt u zich wat onzeker gaan voelen als andere mensen naar u kijken.

Of het nu acne is, een vlekkerige huid, een overgevoelige huid, pigmentvlekken, overbeharing of vervelende rode adertjes, er is iets aan te doen!

Met mijn kennis van de huid en ervaring van het jarenlang behandelen en adviseren kan ik wel zeggen dat er voor bijna elk probleem een oplossing is!

Om uw probleem serieus aan te pakken moeten we samenwerken. Ik probeer de oorzaak van het probleem te achterhalen en zo deze oorzaak aanpakken. Ik behandel u in de salon, soms is het nodig om te starten met een kuur, en u gebruikt thuis consequent de juiste huidproducten. Daarnaast kan een voedingsadvies nodig zijn om te ondersteunen omdat huidproblemen vaak ontstaan van binnenuit.

U zult zien dat uw huid snel weer rustig wordt, gaat stralen en problemen worden verleden tijd!

Voor passende behandelingen voor uw huidproblemen kijkt u in het menu “Uw huid-Uw wens

Huidverbetering

Echte huidproblemen heeft u niet, maar u zou wel graag een wat stralendere huid willen hebben, wat fijnere poriën of bijvoorbeeld wat minder trekkerig en droog. De huid kan ook wat dof uitzien en is ze haar glans verloren.

Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat er met huidverbetering dieper in de huid gewerkt wordt om de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Hierdoor verbetert de structuur en komt uw huid in topconditie. Dit wordt niet alleen in de salon bereikt maar zelfs in uw huidverbeteringsproducten voor thuis zijn de werkstoffen vele malen hoger dan in de reguliere producten uit de drogisterij, parfumerie of apotheek.

Uw huidconditie is goed te verbeteren met de juiste behandelingen en consequent gebruik van de juiste huidverbeteringsproducten eventueel aangevuld met voedingssupplementen speciaal voor de huid om te korten aan bepaalde stoffen aan te vullen.

Uw huid zal snel een mooiere structuur krijgen met een vlekkeloze teint en een zacht gevoel.

Wanneer het doel is bereikt is het slechts zaak om deze topconditie bij te houden en te thuis consequent te blijven verzorgen. En wie weet wilt u wel een stapje verder…..

Voor passende behandelingen voor uw huidwensen kijkt u in het menu “Uw huid-Uw wens