Anti-Pollution producten; het antwoord op huidschade door milieuvervuiling!

0

Huidveroudering door milieuvervuiling

All About Skin - Huidproblemen

De meeste recente onderzoeken hebben het bewezen; je huid kan vroegtijdig verouderen door smog, fijnstof en roet die als piepkleine deeltjes in de lucht hangen. Ze zijn zo klein dat ze gemakkelijk door je porie in je huid kunnen kruipen. Dit kan leiden tot verstopte poriën en ontstekingen maar het gaat verder. De vervuiling dringt dieper in je huid en versnelt daar de veroudering !

Je huid wordt droger, doffer en rimpels ontstaan. Ook kunnen de vervuilende deeltjes de pigmentaanmaak triggeren waardoor er pigmentvlekken ontstaan.

Wat gebeurt er nu precies in je huid als de vervuiling binnentreedt?
Ze brengen een reactie in je huid teweeg waardoor vrije radicalen ontstaan. Dit zijn agressieve deeltjes die onze huidcellen beschadigen. Funest voor onze collageen- en elastinevezels en de celvernieuwing verloopt niet meer optimaal. Vervolg: snellere huidveroudering….

Maar er is goed nieuws! Nu er duidelijk is hoe groot de invloed van het milieu is op onze huid worden er speciale Anti-Pollution producten ontwikkeld. Deze producten neutraliseren de schadelijke stoffen en beschermen je huid tegen de vervuiling.
Om de vrije radicalen te bestrijden heb je antioxidanten nodig. Deze vangen en neutraliseren de vrije radicalen zodat ze geen schade meer kunnen aanrichten. Daarom is naast antioxidanten in je cosmetica, het eten van voeding rijk aan antioxidanten zo belangrijk.

AANRADERS:

– Murad City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 PA++++
Een revolutionaire multifunctionele crème die verder gaat dan alleen een zonnebescherming maar die complete bescherming biedt tegen agressors van buiten: blauw licht, vervuiling, fijnstof, infrarood, UVA en UVB straling. Beschermt 89% tegen blauw licht van apparaten en 96% tegen vervuiling.

ES_CitySkinAgeDefense_SPF50_INTL_3000x3000_72DPI

– La Colline Global Anti Pollution Emulsion
Werkt als een schild tegen (stedelijke) vervuiling en beschermt tegen vrije radicalen en ontstekingen. Tevens stimuleert het de ontgifting van de huidcellen en neemt de hydratatie toe. De buitengewone textuur is identiek aan het huidoppervlak, wat zorgt voor een ‘second skin effect’.

antipollution

Naast het beschermen is goed reinigen natuurlijk ook heel belangrijk. In de avond de huid goed reinigen met voor jouw huid geschikte producten. Reinig 2 x , hierdoor verwijder je het vuil beter uit de poriën. Daarna breng je een nachtcrème die je huid ontgift, schadelijke stoffen en vrije radicalen neutraliseert.

AANRADER:

– Murad City Skin® Overnight Detox Moisturizer
Een baanbrekende formule die de huid voorziet van een Detox effect. De huid wordt ontgift, schadelijke stoffen en vrije radicalen worden geneutraliseerd en de huid wordt sterker, egaler en helderder. Daarnaast verbeter het vochtgehalte in de huid en worden rimpels en lijntjes verminderd.

ES_City_Skin_Overnight_Detox_Moisturizer_GBL_3000x3000_72dpi

All About Skin

All About Skin, de juiste keuze als u duurzame en zichtbare huidverbetering en/of huidverjonging wenst. Samen met u halen we het beste uit uw huid, want iedereen verdient een mooie, stralende en gezonde huid! Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.